Nuffnang Ads

Tuesday, February 3, 2015

My Book Obsession. MPH My love.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Saya kena bagitau saya fasal satu perkara yang saya amat suka. First of all, I love books. Saya suka gilaaaa dengan buku. I love books, any books. Seriously.



Kalau saya masuk dalam kedai buku, any books stores, I will shiver! Saya akan macam gelabah with excitement! Seriously, memang excited!!! hahaha... kalau people see me like gelabah macam bangang, sebab I love books. Like, love love love books! Dont care, I love books. Seriously.

Whenever, I pergi ke NU Sentral for jenjalan with my cousin,  MPH Bookstore memang TAK PERNAH SAYA TAK PERGI. Its like to me, the WAJIB place/store to me. Its like, the book heaven. hahaha... too much? I care? don't! It is the book heaven. Loooveee it!

Saya memang suka gila sebenarnya, tak tau kenapa, agaknnya macamtu la manusia kalau jatuh cinta... they love someone, tapi bila ditanya kenapa suka, they will speechless kan? hahaha.. so do i.. I love books but I do not know how to tell you how much I love those books. hahaha...

Apa-apa pun, tu je lah... nak cakap fasal how excited I am about books. hehehe... 

Assalamualaikum WBT

p/s: loveee MPH!

No comments:

Post a Comment