Nuffnang Ads

Tuesday, March 10, 2015

Harga Caj Doktor Murah!!!

Assalamualaikum WBT,

Semasa kita kecil, kita selalu berangan-angan kan? kadang-kadang ada angan-angan itu menjadi kenyataan dan ada juga yang menjadi hanya angan-angan. 

Jadi, hendak dijadikan cerita, semalam, anak-anak sedara saya bermain doktor-doktor. Maksudnya, seorang jadi doktor dan dua lagi jadi pesakit. Jujuk ??? entah hapeee!!! hahaha... 


Haaa.. mana nak cari harga macamni sekarang ni wehhh... hahahah...

Iya la kan, masa kekecik ni masih tak nampak lagi betapa costlynya segala costs yang ada di hospital or klinik kan? nanti dah besar, tau lah sendiri... gituhhh...

Cute sangatt!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Paling murah 1.00 = sakit ketiak okay!!!
Sakit tangan 10.90... kat mana datang 90 sen tu sumpah tak tau!!! hahahaha...

2 comments:

  1. Replies
    1. Kan!, thanks komen kat blog saya ni. Dorang memang comel pon.. hehe..

      Delete