Nuffnang Ads

Wednesday, March 4, 2015

Mana Mossip-mossip Mak Jemah ni!!!???

Assalamualaikum WBT,

Apakah khabar semua?

Ya Allah... panasnyaaaa kat luar tu weh!!! agaknya bagi yang duduk kat KL, lagilah panas. Ni saya duduk kat kampung pun ala-ala duduk kat Sahara *which tak pernah pergi pun, tapi tetap panas weh... hmmmm...

Tapi apa-apa pun, saya nak ucapkan terima kasih kepada mereka yang sudi baca blog saya ni, walaupun kadang-kadang menulis merapu bagai entah hape-hape. Haha.. saya syukur sangat sebab korang baca...

Ni saya tengah tunggu email dari Jemah, ala... Jemah, yang menjadi columnist jemputan kat blog saya ni, lama sungguh dah takde segment Mossip-mossip Mak Jemah ni, takpe, nanti saya tanya dia. Kot-kot dia lupa nak tulis entry untuk blog saya ni...



Mahal tau bayar, maklumlah, Mak Jemah kan ala-ala Mak Esah Kemenyan... gituww...

Okay la semua, saya nak follow Jemah jap, nak make sure yang dia tulis entry dia fasal dunia hiburan Malaysia yang ada sesetengah cerita sepanas kat luar tu.. ada juga cerita yang sesuam air Milo letak air... *sejuk laaa... haha..

Itu je lah...

Assalamualaikum WBT

p/s: cantik tak banner Mak jemah tu...

No comments:

Post a Comment