Nuffnang Ads

Thursday, March 19, 2015

Sesat Jalan Kalau Tak Bertanya.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Masih warm kan hari ni? Walaupun, dah pukul 6.30 petang kan? Takpe, kita duduk dalam rumah. Kalau macam tempat saya, kat kampung ni, alhamdulillah, walaupun tak banyak pokok, tapi alhamdulillah, memang agak redup lah.... hahaha..

Okay, banyak sungguh perkara yang akan memeningkan kan? Saya baru je lepas baca fasal Teksi Malaysia naik harga dan macam-macam lagi pembacaan menerusi Facebook yang kadang-kadang memberikan kita banyak buah fikiran, kan? Kepada yang kurang nak berfikir tu payah la sikit..hahha..

Tapi sebenarnya, saya ada juga baca fasal, jangan syak wasangka sebab ia adalah penyakit hati. Dah dalam artikel tu tulis, kita seharusnya tidak syak wasangka dalam diri kita. Dan trust me, i am working on that. Hahaa...

So, kita ni walaupun banyak membaca tetap kita kena mencari sumber yang mampu memberikan kita sesuatu info yang berguna. Then kalau kita tak tau akan sesuatu, bertanya kepada mereka yang kita percaya dan mampu memberikan jawapan yang mampu memuaskan hati kepada yang bertanyaaa... okay?

Maaflah weh.. ni entry lama.. saya publish je.. hahaha...

Assalamualaikum wbt

P/s: macam-macam kan?

No comments:

Post a Comment