Nuffnang Ads

Friday, March 6, 2015

Tahniah Angah!!!

Assalamualaikum WBT,



Apa khabar semua? hari ni hari Jumaat yang sungguh mulia dan terang. Terang sungguh.

Sempena hari ni, saya nak ucapkan tahniah kepada kawan saya, Siti Ammarah binti Musrin bersama husbandnya, Iskandar Zulkarnain kerana telah menerima cahaya mata, seorang Puteri. Tahniah!!!

Comel budaknya wehhh... congratz korang.

Apa-apa pun, hari ni saya memang takde sangat entry nak saya tulis sebab sekarang saya tengah membaca fasal GST dan jugak beberapa hal lain yang mungkin saya akan tulis dalam blog ni tapi tengok keadaan, if its too heavy on understanding the content, saya tak tergak-agak untuk memijak-mijak isu-isu tersebut. 

*memijak membawa maksud dibuang.

wish me luck dalam pembacaan files ini okay? Luv ya.

Assalamualaikum WBT

p/s: perghh...dah sejuk baru nak baca kan? Tinggal beberapa hari je lagi untuk perlaksanaan GST... hehe... nak bagi faham je... gituhh...

No comments:

Post a Comment