Nuffnang Ads

Sunday, March 1, 2015

Tahniah Azmil dan Dayang Nurfaizah!! Mentor Legend.

Assalamualaikum WBT,



Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan tahniah kepada Azmil Mentor Legend serta Dayang Nurfaizah diatas kemenangan mereka di malam final Mentor Legend minggu lepas.

Maaf sebab tak sempat update entry sebab well, takde line. hehe... senang alasan kan?

Sebenarnya kan, pada saya Azmil memang layak menang, well, they deserved to be in the finale actually pun. Rata-rata di malam finale Mentor Legend memang best, okay, cumaaaaa!!! kenapa masa nak umum pemenang tu kan, agak, hambar. Kenapa Awal? Kenapa? Okay, memandangkan banyak pusingan masa finale tu, saya memang tak sempat nak take notes ke apa. Tapi, all and all, they are the best.

Masing-masing memang memberikan persembahan yang terbaik. To be honest, saya memang tak sangka yang Aina akan dapat 1st Runner Up, sebab kalau nak ikutkan dari minggu-minggu yang lain kan? Its between Sarah dan Azmil, dan lagipun, Aina hanyalah serap masuk kan? Tapi berkat persembahan dan undian ramai, Aina dapat 1st Runner-Up dan Sarah 2nd Runner-Up dan Azmil Champion!!!

Tahniah diucapkan kepada semua team produksi dan mentor-mentor. Push your protege untuk do big things. Who knows kan? hehe...

Assalamualaikum WBT

p/s: nak masuk Kilauan Emas lak lah... hahahha...

No comments:

Post a Comment