Nuffnang Ads

Tuesday, March 17, 2015

Trip ke Melaka Part 2

Assalamualaikum wbt,

Saya nak sambung balik entry Trip ke Melaka tadi, selepas kami pergi ke Zoo Melaka, kami pergi ke Nilai sebab ada yang nak sangat ke Nilai.

Saya bukan apa la eh, dari pergi ke Nilai, better pergi cari makan ke RNR je.. senang dan mudah amat. Kalau ke Nilai, apalah sangat yang ada untuk kanak-kanak kan? Kedai makan ada, tapi tak banyak lah, therefore, better ke RNR rather than ke Nilai tu.

So, selepas ke Nilai, kami pun balikkkk... yeay! Dengan semua tidur belaka, kami balik dengan senang hati. Then, untuk persinggahan yang last, kami singgah di selepas Tol Gombak untuk buang air segalanya.

Then dalam pukul 10 malam macamtu, kami pun sampai di rumah. Seronok lah jugak...

That is all.

Assalamualaikum wbt

P/s: ni dah habis letih dah lah.. hahahah

No comments:

Post a Comment