Nuffnang Ads

Friday, April 3, 2015

Jadual Kehidupan Yang Padat Amat!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Hari ni baru dapat update ni pun update dari Cyber Cafe yang ada kat Benta ni, kalau nak mengharapkan line tepon? alamatnya menangis lahhh...

ni saya sedang menunggu untuk menjawab peperiksaan online dan banyak sungguh perkara yang berlaku dalam minggu ni. Raub lepas saya baru je balik dari Kuantan, ada kursus 10 hari kat De Rhu Beach Resort, then malam ni ada jawab peperiksaan lak, tadi alter baju anak jiran, esok ada karnival kerja then Ahad ada perjumpaan dengan Datuk Seri Shahiruddin bin Haji Abdul Moin di Rest House Raub, perghh!! orang biasa-biasa je, tapi jadual fefeling kan? hahahha.. takpe lah...

http://nazrulakram.blogspot.com/2013/01/de-rhu-beach-resort-pantai-balok-kuantan.html

http://nazrulakram.blogspot.com/2013/01/de-rhu-beach-resort-pantai-balok-kuantan.html

saya ni sebenarnya jenis bukanlah suka ke CC sebab nanti banyak kena bayar tapi disebabkan takde line internet, makanya terpaksa lahhh.. nak buat camne kan? 

Ni saya belum cerita fasal study untuk teach English subject to GM students.Haha, malas nak citer, malu... hehehe.. tapi apa pun saya dah dapat segala yang diperlukan untuk mengajar dorang dan i have transferred all the items that I need to teach in the powerpoint. InsyaaAllah, segalanya akan berjalan dengan baik, kan? hehehe...

Ni after berkursus, saya insyaaAllah akan mencari pasaran kecil-kecilan di sekitar daerah saya ni lah, both Kuala Lipis dan Raub, in syaa Allah, segalanya akan baik. Apa pun, katanya jangan jadi MALU sebab kalau nak jadi Usahawan sepenuh masa or Usahawan Separuh masa ni jangan ada rasa malu, sebab apa sangat kan... hahaha.. nak berniaga tak boleh malu! please girlll... hehe..

Then, cuma nak cakap la, sepanjang saya berkursus di De Rhu Beach Resort, Kuantan ni, memang best lah, semua peserta mempunyai kemahiran dan kehebatan masing-masing, di mana ia insyaaAllah akan digunakan dengan sebaik mungkin kan? Amin...

Rata-rata saya tengok, masing-masing dah ada kedai okay!! hebat! saya kagum, dorang memang hebat, macam Maliki, Kak Zila, Fatin, Abang Azli, Zaini, hebat dorang ni.. Yasser, Din, Mirul, Nani masih bekerja dengan orang tapi, hey!!! menimba ilmu perniagaan tu bagus, keep it up! saya pun pernah berkerja dengan syarikat hebat juga, Ratio Design dan Arared, dua syarikat yang memang best bekerja! saya suka kerja dengan dorang but well, what to do kan.. kita merancang, Allah menentukan...

All the best people...

Assalamualaikum WBT

p/s: menunggu... 

 

No comments:

Post a Comment