Nuffnang Ads

Sunday, April 12, 2015

Salam Ahad!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar anda semua? Pembaca-pembaca bijaksana yang mampu mentafsir segala tulisan walaupun dengan makna tersirat. *gituuuu.. fefeling A Samad Said kejap....

Baiklah, hari ni adalah hari Ahad, esok pulak hari Isnin. Apa aktiviti korang pada hari ni? Saya tak boleh nak beraktiviti sangat, sakit tulang belakang lah... salah tido gamaknya, tapi insyaAllah, segalanya akan jadi baik, kan?

Lagi satu, saya demam jugak semalam, ini penangan pergi menolong memasak kenduri gamaknya. Lama tak main dengan asap bagai-bagai, makanya, semalam asyik kena asap jeee.. makanya macamtu lah... demam terus! Rasa macam nak sesak nafas pun ada. Terusan juga semalam, saya makan agak banyak daging kambing. 

Orang kata, daging kambing ni panas then orang cakap lagi, kalau makan daging kambing ni. kita akan rasa pening sebab kepanasan daging kambing tu mencairkan lemak-lemak yang ada di dalam pembuluh darah. Entah la sejauh mana kebenaran itu, saya pun tak tau... hehe...

Tapi apa-apa pun, daging kambing semalam tu memang sedap! Sebab tu makan banyak gamaknyaaa.. kan?

Hari ni baru dapat update entry sebab alhamdulillah, baru je elok KTW ni selepas beberapa kali call and email. *walaupun kan...

Alhamdulillah, esok juga saya akan start mengajar kat Giat MARA Raub, wish me luck okay?

Assalamualaikum WBT

p/s; I will be teaching them English Communication. I am quite confident that I could tackle them tomorrow. 

No comments:

Post a Comment