Nuffnang Ads

Thursday, April 9, 2015

Terkuburkah Mossip-mossip Mak Jemah???

Assalamualaikum WBT,

Haaa... alhamdulillah, Encik Hafiz dari CCM dah baiki kot KTW ni, amin, moga-moga bertahan sampai bebila.

Ni, saya ada email Jemah fasal dia takde bagi artikel kat saya, ni dia jawab,

Kehadapan kebelakang ketepi dan ketengah Akmall Razlan yang fefeling blogger hebat,

Saya, Jemah binti *rahsia, I takut uols tau nama ayah I, nanti uols cari lak keluarga I, dengan ini mengisytiharkan bahawa, Jemah tidak lagi akan menjadi penulis jemputan kerana publisiti yang New Interer....*macamane tah aku nak eja... Blog kau terima amatlah tinggi dan kerana itu, Jemah telah membuat keputusan untuk membuka blog lain yang dipanggil, Bang Diva  or Jemah Diva, di mana ia akan berkisar macam blog Si Nara tu ha... tapi takde la sumbangan pelbagai tulisan dari latar belakang yang tak tahu asal usul.

Oleh itu, Jemah harap, dalam beberapa hari ini, Jemah akan menulis beberapa entries perpisahan bagi menandakan pemergian Jemah dari NIM ni, Jemah tetap akan update, tapi takde la Jemah nak update kat kau tiap Minggu, koser la jemah deknon!!!!

Oleh yang demikian, Jemah berharap, Akmall faham dengan keadaan Jemah, lagipun,... Jemah dah berkahwin. Hahaha.. kau jangan nak gossip eh! Nanti jemah umum sendiri, lagipun sekarang Jemah berbadan dua. Ups! gituh!! Jemah nak rahsia je.. tapi takpe nanti jemah cerita lagi kayh??? Muah!

Choi choi choi!!!

Salam mesra,

Syarifah Jemah Al-Fofulerinas Fefelinganis. *takyah binti aku cakap!

Tengok la betapa felingnya Jemah ni, takpe, dia ingat masa memula dulu takde kontrak, nanti saya post kontrak tu, biar lantak.

Dah la wehh... ni nak selesai hal dengan Jemah ni... pepayah sangat saya minta je PA dia tu, apa nama, Esah Kemenyan kan? Biar kena caras!!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Jemah!!! kau tunggu...

No comments:

Post a Comment