Nuffnang Ads

Monday, May 25, 2015

Laksa Utara Tersedap di Kuala Lumpur! Boom!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar?  Sihat naaa? Awat plak tak sihat na? Sihat la kan?..

Kenapa saya cakap Penang? Ni...nak habaq mai nih!! Saya sekarang ada Kuala Lumpur and to be exact, ada di Jalan Cenderasari sebab ada temuduga SPA.

Mengharap jugak tapi tak boleh tinggi sangat, bahaya. The higher you dream, the fall would be far more greater, kan? Tapi jangan la sampai jatuh eh?

Ni saya berada di kedai Penjaja yang berhadapan dengan Muzium Kesenian Islam Malaysia. Kedai ni ke dalam sikit dari jalan besar, so, kalau korang nak masuk, masuk je ikut jalan yang nak masuk parking tu.

Then kat sini ada macam-macam jenis makanan, nasi putih, laksa utara! Saya makan laksa utara yang memang sedap. Sekali rasa sesudu, terus rasa nak telan semangkuk. *tagline kau! Kemahen. Hahaha..

Jom la makan kat sini. Sedap woi!! Harga? Hawloo!! Harga patut orang ramai mesti la berpatutan!! Mana ada tetinggi kan?

Jom makan!!

Assalamualaikum wbt

P/s: makan-makan 1 Malaysia..

2 comments:

  1. Ya ampun.. sedapnya tengok... slruupp...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi Allene... sampai slurppp gituh...cuba la... sedap!!!

      Delete