Nuffnang Ads

Sunday, May 10, 2015

Membina Confident Bukan Mudah Wehh...

Assalamualaikum WBT,

Beberapa bulan lepas, saya ada jugak mendapat beberapa helai baju gown kanak-kanak yang ditempah oleh saudara saya jugak lah...

Dah ini adalah hasilnya...



Talent : Rayhan Sofiya
Umur : 4 tahun
Dress : Akmall Razlan Atelier.

Mengada tak? Takde la, nak build confident ni bukan mudah...hahaha... kan?

Rasanya saya dah ada post gambar ni dulu, ke? ke dalam IG, ke? entah la, tak ingat but now, its here. 

Assalamualaikum WBT

p/s: Suka jahit baju budak2 sebab market dia luas dan limited. Meaning, masa dorang sekejap je, cepat membesar, so, kenalah buat baju lain.. nampakkk?

No comments:

Post a Comment