Nuffnang Ads

Friday, June 12, 2015

Pitch Perfect 2, movie yang ke-3 akan ada????

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Semua tahu kan, I mean kepada yang mereka suka tengok movies je lah, tapi kepada yang tak suka, susah lah nak tau pun...

Flashlight dari Jessie J? Tau tak? Lagu yang sekarang tengah hot sebab Pitch Perfect 2. Yes, saya juga adalah salah sorang daripada pengikut Pitch Perfect, from aritu lagi. Yang first lagi bermakna tapi yang kedua pun tak kurang hebatnya.

Tapi jalan cerita dia takde la bermasalah sangat but its more like too many distractions, tu je lah... 

Apa-apa pun, lagi Flashlight which originally written by Sia, Sam Smith and a few other composers and musicians. Hebat tak? Pitch Perfect memang tempah dorang suruh buat lagu ni untuk this movie. Gila kan? pergh...and it turned out very well. Lagu tu memang builds, lagu tu memang best.

So, kepada yang tak tengok Pitch Perfect 2, sorry la kot sebab maybe kat cinema dah habis sebab setahu saya setiap movie international dimainkan dalam masa 1 bulan, so, takde dah kot...tapi who knows kan, kot ada lagi. Korang check la nanti.

So, that is all lah...

Assalamualaikum WBT

p/s: tak lama nak pose da...
p/p/s: Katanya ada nak buat yang number 3 lakk...hohaaa..

No comments:

Post a Comment