Nuffnang Ads

Sunday, June 7, 2015

Pocky, Shares Happiness.

Assalamualaikum WBT,

Pernah tengok tak iklan Pocky dalam tv? Ala yang Yuna jadi brand ambassador untuk yang Malaysia punya?

Kalau tak tau juga, kuih tu cam batang pensel tu tapi ada coklat la... strawberi lah... sedap! saya suka juga makan kuih tu, rasa macam, biskut-biskut sikit, tapi sebenarnya memang biskut pun, tapi in small size. sedap. Saya suka makan yang strawberi lah... sedap.

http://pocky.glico.com/

Kalau korang nak tahu selanjutnya fasal Pocky ni.. sila klik kat atas tu. Kat banner tu.. mesti akan korang tahu apa rahsia kesedapan Pocky ni...

Pocky ni kalau tak silap saya, dah lama da dalam Malaysia ni, cuma sekarang ni dapat buat iklan masuk tv, tapi takde masalah lah kan? Bila brand dah dikenali , then tambahan pulak dok nyanyi-nyanyi lagi Pocky, lagi lahhh... hahaha... sedap woi!!!

Beli, cuba dulu, then baru comment, saya? saya dah cuba la sebab tu saya tulis ni.... 

Assalamualaikum WBT

p/s: sedap.. kalau setakat 2 bekas tu, senang-senang je saya makan.



 

No comments:

Post a Comment