Nuffnang Ads

Thursday, June 4, 2015

Program Keluarga Angkat RISDA 2015 Gred 27 dan 41 di Kampung Jenud dan Ulu Atok. Syabas!

Assalamualaikum wbt,

Okay.. straight to the point je la eh.. tak sempat nak bermadah kata bagai... hahaha.. ni update guna phone... so... tulis je la mana yang perlu..

Baik, ni sekarang di kampung saya ni ada Program Keluarga Angkat di mana peserta-peserta adalah terdiri daripada mereka yang bekerja dengan RISDA.

So... mereka ada program di sini selama 3 hari, dari semalam, hari ni dah esok. Program ini agak packed jugak la but not as packed as di Kg Awah tu.. *dorg cakap lah eh... hahaha.. not me..

Keluarga saya dapat 3 orang anak angkat...so dorang adalah adik beradik angkay saya lah... Harris, Arizz dan Zul. Arizz dah berkahwin, anak 3 orang, asal Kelantan. Zul dan Harris baru sahaja bertunang dan akan mendirikan rumahtangga, insyaaAllah, tak lama lagi.

Now, kalau tak silap dorang ada pergi ke kebun but yang dua lagi dah biasa sebab katanya duduk di stesen RISDA, so, takde masalah lah...

Saya plak adalah sebagai runner dalam family. Itu ini saya yang carikan. Hahaha.. ni tengah beli barang utk lunch. Daaaa...

Assalamualaikum wbt

P/s: ada orang kenal saya lah... hewhewhew

No comments:

Post a Comment