Nuffnang Ads

Thursday, June 18, 2015

Salam Ketuk-ketuk Ramadhan!!! Salam Ramadhan.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Apa satu rancangan yang kita PALING ingat kalau menjelangnya bulan Ramadhan???? Rancangan apa? Rancanganapa???? Apakah? Rancangan apa??? Baiklah!!! Kalau semua macam tak tahu...rancangan yang paling kita ingat adalah!!!

EAKETUK-KETUK RAMADHOOONN!!! *saya eja ikut bunyi sebutan...

https://www.facebook.com/KetukKetukRamadan2015


Iyaaa!! Kewtuk-kewtuk Ramadhonnnn... Alhamdulillah.. *itu tagline Sis Sheila Rusly.

Haaa.. mesti ada yang tak sabar nak tunggu artis jemputan mana yang diterjah oleh Sis kan?

Saya dulu pernah tengok Sis terjah Anzalna ke Memey, tak ingat, tapi 1 episode yang kita tak boleh nak lupakan masa Kila Fairy yang 'merasa' makanan tu kan. Lepas tu yang paling habat sekali adalah media Mesia cakap Kila tak puasa... hey! apakah... kenapa centu.. rakaman kan? Kalau buat show life, kau ingat masa ayam 1 minit? kan? puhleaseee...

Tapi apa-apa pun, Sis! saya akan menantikan Sis dikaca tv saya, saya akan jot down recepi sis dan artis undangan sis! Sis hebat, sis versetail *saje eja centu!


http://www.resepisheilarusly.com/2015/04/ketuk-ketuk-ramadhan-rancangan-memasak.html


Saksikan Ketuk-ketuk Ramadhan di TV1 bermula Ramadhan 2015 ini! Jangan lupa yeaaaa... sesambil kita memasak, kita saksikan Sis Sheila Rusly bertanyakan perkembangan terbaharu artis-artis Malaysia. *yang popular je uolsss.. yang suam-suam tak masuk.. *katanyah!!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Selalu buat rancangan Ketuk-ketuk SEBELUM Ramadhan dengan anak-anak sedara! hahaha.. kita bahasakan diri kita, Sis Sheila, itu dalam tulah... hahaha...konon...

No comments:

Post a Comment