Nuffnang Ads

Monday, June 29, 2015

Salam Ramadhan 10 kedua. Boom!

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan,

Apa khabar anda sekaliannn... yes. Harap-harap semua sihatlahh yea..

Baik, setelah hampir 10 hari kita berpuasa, ni baru saya dapat update. Days very panas. Memang panas, kadang-kadang tu rasa macam nak menangis je sebab panas sangat woiii... yes. Memang tapi nak buat camne kan? Kita sebagai yang berpuasa seharusnya kuatkan diri menghadapi segala dugaan. Amin.

Apa-apa, saya nak minta maaf sebab tak dapat tunaikan Diari Ramadhan, takde line kat rumah dan i have tonnes of works need to be done before raya.

Banyak lagi baju kena jahit. InsyaaAllah sempat tu cuma kena fokus. Hari ni saya mengajar lagi, alhamdulillah, berkat Ramadhan, mereka seolah-olah dapat tangkap apa yang saya cakapkan. Moga mereka berkekalan dapat apa yang saya ajar. Amin.

InsyaaAllah, this week saya nak siapkan beberapa helai baju. Takley malas. Kalau malas kesian orang yang tempah baju. Dorang nak pakai raya..kan?

InsyaaAllah.

Assalamualaikum wbt

P/s: panas but sabar.

No comments:

Post a Comment