Nuffnang Ads

Tuesday, June 9, 2015

SEA Games, Tahniah Singapura!!!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabat semua?

Baik, sekarang ni kan, saya terlupa nak update fasal Sukan SEA yang sekarang ini sedang berlangsung di Singapore. Yes! Singapore telah menjadi Tuan Rumah untuk SEA Games, kaww rasa?

Okay la kan, they have something to prove pun, walaupun negara yang kecil, but they have great gut to prove that they can do it too. So! They proved it, they dah jadi tuan rumah kayy...boom!

Hebat kan? Malaysia dah jadi tuan rumah kepada banyak sukan-sukan besar, Olimpik je belum lagi sebab kita buat apa kan? Jadi tuan rumah untuk orang lain menang? Kan? Hahaha.. boom!

Okay lah...tahniah kepada Perenang Singpura dalam 4x100 lelaki menang pingat emas dan perak. Tahniah.

Assalamualaikum wbt

P/s: dinner.

No comments:

Post a Comment