Nuffnang Ads

Tuesday, June 9, 2015

Trip To Krabi Part 1

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar kawan-kawan, aritu saya ada pergi Krabi, Thailand. Trip saya ditaja. Siapa taja? Adalah, mana boleh bagitau sebab ia melibatkan orang yang saya sayang, so takley nak gitau. Hahaha...

Baik, pergi ke Krabi, pengalaman yang saya dapat banyak, saya snorkel, saya island hopping, tengok bermacam jenis manusia, kenal duit Baht camne, hahaha... macam-macam dan yang paling memorable sampai sekarang adalah SUNBURNT. Habis terbakar kulit lengan ni ha... tapi iya lah, kang orang tak percaya lak pergi ke Krabi kan? hahaha.. nanti saya update bagai, but for now, saya letak gambar dulu eh.... enjoice.








Okay tak gambar-gambar ni? Okay je kan? nenanti saya kongsi lagi eh..

Assalamualaikum WBT

p/s: nak cari content nak update blog lagi satu tu... adoi...pening...


No comments:

Post a Comment