Nuffnang Ads

Friday, July 31, 2015

Putrajayaaaa.. here I come...

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Sihat tak? Malam ni saya berada di Putrajaya sebab my dad ada event yang kena attend esok.

So, saya temankan ayah saya la, then kami tido di rumah salah seorang saudara ayah saya. Siapakah? Dia adalah kakitangan di Majlis Perbadanan Putrajaya. Kira dia memegang position yang agak besar la jugak sebenarnya... tapi malas la nak tulis sini sebab dia suka unknown.

Dia cakap biarlah orang tau sendiri camtu. So, saya hormati permintaan beliau. Hahaha, boleh centu?

So, kami dibawa dinner di salah sebuah restoran kat area dengkil ni. MALEE SEAFOOD yang dekat sebelah CIMB tu..sedappp..memang pure masakan Thailand lah...sedaappp...

Harga pun berpatutan, so, takde masalah la di zaman jimat ni kan... hewhewhew..

Assalamualaikum wbt

P/s; gantok daaaahh...

No comments:

Post a Comment