Nuffnang Ads

Thursday, August 6, 2015

11 tahun sudah beranak. What???

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Sihat tak? Lama nau saya menunggu cek dari Nuffnang ni... ke kita kena update dia ke camne? Kang takut dikata kita ni over nak duit tak seberapa tu... tapi tu la.. duit tetap duit kan... huhuuui...

Now, saya baru je lepas baca satu artikel dari Fb yang mengatakan seorang budak perempuan umur 11 tahun telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki cukup sihat.
I was like...wait. what???? Nasib baik bukan tengah makan, kalau tengah makan maybe la tersedak bagai nasi-nasi tu. Huwaaaa..

Katanya polis telah mengenalpasti teman lelaki mangsa bagi membantu siasatan. Iya la.. buat ujian dna, bukan apa,takut bukan dia. Kalau bukan dia.. payah lak kan? Gituhhh..

Tak tau la nak cakap apa. Pening jap. Nak baring.

Assalamualaikum wbt

P/s: adoiii...

No comments:

Post a Comment