Nuffnang Ads

Wednesday, September 2, 2015

Mana Idea Ni????

Assalamualaikum wbt,

Haaaaa.. apa khabar? Sihat?

Maaflah...saya ni jadi cam chipsmore dah, sekejap ada, sekejap takde. Memang takde idea nak menulis blog ni. Tak tau la... kadang-kadang nak post gambar pun, takde gambar yang menarik. So..alih-alih, takde. Hagham.. kan?

Now, korang, camne kalau takde idea? Nak-nak kalau blogger on off cam saya ni... hahaha.. korang pun mesti ada 1 hari tu rasa macam malas nak menulis kan? Kan? Kan?

So, apa yang korang buat eh? Bagitau la sikit...  apa rahsiaaa...k?

Assalamualaikum wbt

P/s: proses mencari idea.

No comments:

Post a Comment