Nuffnang Ads

Monday, September 14, 2015

Nak Jadi Fashion/Beauty Blogger Pulak????

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Seronok tengok Kelab Blogger Ben Ashaari berhari keluarga. Seronok gilaa wehhh... jeles gila tengok... hmmm...takpe la... kuatkan usaha jadi macam mereka, mesti menjadi! Boom! Lewtop...

Ni tajuk lain plak, bila saya tengok ramai blogger seluruh dunia ni buat fasal beauty products la, apa lah, rasa macam,

"hmmm.. nak cuba jugak lah... tapi... ada ke orang nak tengok saya berbedak bergintu bagai",

Pertanyaan berani mati kepada diri sendiri. Hahaha..

Then, fikir-fikir balik, diri sendiri menjawab,

"kau nak mampus? Kang tak fasal-fasal orang report blog kau sebagai inappropriate, mampus!"

Melihat kepada jawapan, nampak sangat insecure kan? hahah, tapi tu lah, betul jugak.

So, better stick to what I know best, which is, merepek. Hahaha... patutnya blog ni ditajukan sebagai Merepek.Com or KemalMerepek. better kan? Sebab most of the tulisan, memang merepek betul. Hahaha... *crying laughing.

Assalamualaikum WBT

p/s: ada je entry tak merepek. hihu...

No comments:

Post a Comment