Nuffnang Ads

Saturday, October 3, 2015

Akmall Razlan Atelier, Kembali Fokus.

Assalamualaikum WBT,

Sedar tak sedar, esok dah 4hb Oktober 2015, rasanya baru semalam ayah saya pergi mengerjakan ibadah haji. Alhamdulillah, esok ayah saya akan berangkat dari Arab Saudi ke Malaysia, dijangka penerbangan akan sampai di Malaysia pada pukul 12 tengah malam. 

InsyaAllah, segalanya akan selamat. Amin ya Rabb.

Dan begitu juga kerja saya menggantikan ayah, tamat jugaklah nanti, hihuuu...

Iya lah, selama 1 bulan lebih saya menggantikan ayah berkerja sebagai mandur FELCRA, thing I would never expect before. Hahaha, I have hard times too yals.


Jadi, dapatlah saya memfokuskan kepada perniagaan saya, jahitan tu, Akmall Razlan Atelier yang agak tergantung sebab 1 bulan takde masa nak fokus langsung. I cannot langsung fokus, too many things at hands need to be done and yet, I have to replace my dad's work. Lagi pening.

But, insyaaAllah, tak lama lagi akan saya fokuskan kembali. Banyak tu pakaian yang ada perlu dipotong dan dijahit. InsyaAllah, next week, saya akan kembali mengdiami kedai yang dipart-timekan, but next week, it will be fulltime terus. yeay!!!

Tempahan perlu dilaksanakan, biarpun lambat and tidak on time sebab I have to jugle things, but nevermind, I need to gain back the momentum and keep walking. Yes.

Assalamualaikum WBT

p/s: Pernah tak bila kita jenjalan ke bandar ke apa ke, orang pandang pelik kat kita? Famos amos sangat ke kita ni? Blogger? hahaha.. overness..

No comments:

Post a Comment