Nuffnang Ads

Sunday, October 25, 2015

Be Youself !

Assalamualaikum WBT,

Saya selalu check Nuffnang saya, kot lah maybe bertambah dari beberapa sen ke puluhan ribu dollars US kan... malangnyaaaa... hahaha... sekian. 

Now, saya masih lagi pening dengan Bajet 2016 ni sebab semalam saya membaca fulltext. Pening jugak lah, saya tak tau la macamane PM Najib baca kejadah panjang tu. Hahaha, pening woi...

Masih lagi cuba habiskan, malas nak baca sinopsis dari most websites sebab kadang-kadang lagi bertambah pening.

Tadi saya sempat baca satu blog post dari new blogger of the month di Nuffnang. Dia cakap, kalau kita nak jadi unik, we have be ourselves, kalau tidak, we are being someone else. Lebih kurang lah...

Kepada yang nak tengok the new blogger of the month, head to Nuffnang for more infos, ok?

That is ll for now,

Assalamualaikum WBT

p/s: Gamtuk jap,...

 

No comments:

Post a Comment