Nuffnang Ads

Sunday, October 4, 2015

Kucing Kena Rasuk Setan!!! Larikkk

Assalamualaikum WBT,

Saya selalu sangat melayari internet kalau di waktu malam, kadang-kadang baca junks, kadang-kadang baca fakta dan kadang-kadang terjumpa benda kelakar yang macamni... jap,

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3258603/Scary-cat-compared-devil-disguise-frightful-feline-just-frolicking-flour.html

TAKKE SERAM DEKNON???

Haaaa.. itu lah... ni sebenarnya, seekor kucing yang dikatakan telah terkena tepung. Kalau kucing saya masuk rumah macamni, tak kuasa, suruh keluar je. hahahhaa.. dah la hitam, kena pulak putih tu, then mata centu... tak nak!!!! hahahha... serammm...

Ia tidak dapat dipastikan dari mana ia berasal dan siapa tuannya, tapi, it was scary of course. 

Sumber : DailyMail UK

Assalamualaikum WBT

p/s: Kucing ni termasuk dalam bekas abu rokok kottt....

 

No comments:

Post a Comment