Nuffnang Ads

Wednesday, October 28, 2015

Ministry of Health Malaysia : Kempen Penyusuan Badan.

Advertorial.
 
Assalamualaikum WBT,

Korang tau tak yang susu ibu adalah susu yang paling khasiat dalam dunia ni?

Now, kepada ibu-ibu dan bakal ibu yang maybe akan menyusukan anak, the first susu adalah yang paling penting. Kalau orang tua-tua dulu cakap, yang susu kuning tu kena buang sebab kotor, the answer is NO! Jangan buang sebab itu adalah bahagian susu yang paling sihat.



Sekarang, Kementerian Kesihatan Malaysia ada membuat program online supaya ibu-ibu, bakal-bakal ibu tahu betapa pentingnya penyusuan bayi. Saya malaslah nak tulis banyak-banyak sebab saya tidak menyusukan sesapa. hahahaha.. *bongok tak ayat,

Tapi!! korang boleh pergi ke sini untuk more info,


 Okay, korang click link yang saya bagi ni, dan mesti korang akan terpegun dengan maklumat-maklumat yang dipaparkan. 

Takpun, kalau korang nak pergi terus ke laman web Ministry of Health Malaysia pun boleh... 

Click ini... MOH 

Click jangan tak click pulak.. sama-sama membaca untuk menambah ilmuuuu... 

Assalamualaikum WBT

p/s: Takdenya nak mnenyusukan sesapa kannn.. *pening.

No comments:

Post a Comment