Nuffnang Ads

Thursday, October 1, 2015

UMobile P70!!! Plan Hero Anda!!!

Advertisement.
 
Assalamualaikum WBT,

Haaaa... siapa pengguna UMobile, sila angkat tangan!!!



Sayaaa!!! saya pengguna UMobile. Yes, saya. Saya pengguna UMobile plan P28, maksudnya, saya hanya bayar RM28 setiap bulan, but memandangkan ada P70 Hero ni!!! teringin jugak nak tukar, hehehe...


Kepada semua pengguna Team Biru, Team Merah, Team Kuning, Team Hijau ke apa-apa team lah... mari lah bertukar kepada Team Oren!! Yeayyyy... P70 Hero yang mampu membuat anda tersenyum kerana, anda akan berasa lebih selamat dan of couse, P70 adalah HERO anda semuaaaaa!!!

Lagi satu, pakai UMobile ni sebenarnya SIHAT tau, kenapa? Kalau macam provider lain, mereka akan issued BILL then kena bayar time tu terus, kalau tak bayar, terus kena sekat! Now, UMobile ni hebat, kalau time-time tengah bulan pon boleh bayar. Camne? Tak perlu ke pejabat post or mana-mana tempat bayar bill, hanya topup dengan credit topup, TERUS!!! tolak bill. Hebat? Memang, saya tak pernah jumpa mana-mana servis provider yang sebegini bijak. Senang dan tidak menyusahkan... thanks UMobile!!

P70! Here i comeee!!!

Assalamualaikum WBT

p/s: Lama gak dengan UMobile ni.. sejak 2013 juga lah... lamaa.. nak tengok ada offer apa... hehehe... tukar tauuu,,,jangan tak tukarrrr....

 

No comments:

Post a Comment