Nuffnang Ads

Friday, October 2, 2015

Wall's Fruttare Fruit Smoothie Ice Cream. Sedapppp!!!

Advertorial *kunun.
 
Assalamualaikum WBT,

Well, kepada yang mengenai diri saya, saya bukanlah seorang yang suka makan ice-cream. Nope, memang tak suka, tetapi!!!! Bila ada ice-cream ni... ni haaaa.. korang tengok ni...

http://www.walls.com.my/fruttare/

Haaaa... terliur tak? I am salivating right nowwww... terus rasa macam nak cari je benda nii hoiiii... kalau korang klik dekat gambar tu, korang boleh terus pergi ke dorang punya website. Cuba click kalau tak percaya... click lah... clickkk... hehehe...

Wall's ni sebenarnya telah berada dalam Malaysia selama 48 tahun. Jadi, korang tak perlu bimbang, mereka amat tahu pallet orang Malaysia ni. Tapi tu lah, kalau ice-cream memang nak yang manis tapi nak yang boleh membantu kesihatan kita jugak kan?

Makaaa..terjadi lah Fruttare (Banana dan Strawberry). Pisang dan strawberi adalah buah yang mampu membuatkan kita sihat bukan? dan perisanya juga adalah perisa yang sedap woi... 

Dah! jom cari ice-cream Wall's Fruttare ni... makan puas-puas then tido! hahaha.. baru rasa enak sampai ke hari esok.. gituhhh...

Assalamualaikum WBT

p/s: Serious, Wall's selalu berjaya buat saya makan ice-cream. 

No comments:

Post a Comment