Nuffnang Ads

Tuesday, November 3, 2015

BEAUTY : NIVEA Creme work its wonders!

Assalamualaikum WBT,

Masalah kulit kering dengan masyarakat Asia memang selalu sangat didengari. Sebenarnya, kulit orang Asia ni, khususnya orang Malaysia mempunyai cuaca yang amat sukar untuk ditafsirkan.

Ada sesetengah orang telah mencuba pelbagai jenis krim untuk melembapkan kulit muka. Now, sekarang *well, sejak dulu lagi, NIVEA Creme menjadi penyelesaian terbaik bagi 
masalah ini.

Terbukti dalam article ini. NIVEA CREME vs CREAM DE LA MER

Jadi, for those who are still looking for the best moisturiser that is going to work wonder to your skin. Worry no more, with just under RM10, you can get a 60ml NIVEA creme that really bring your skin to glow.



Lagipun, kalau baca dalam link yang saya bagi tu, takde masalah untuk pakai pun, murah pun murah dan kalau berkesan, lagilah berbaloi kan? hahaha...

Ada tanya, Lelaki boleh pakai jugak ke?

Jawab saya, "apa salahnya, pakai je la pun.... haha"

Saya pun pakai. So, pakai je laaaaaa...hehe...

Lelaki pun nak cantik, tapi cantik kita tidak la sampai nak masuk beauty pageant, cuma cantik kita untuk looking good and kurangkan parut jerawat di muka, camtuuu..ha.

Itu je la ...

Assalamualaikum WBT

p/s: Go get urs!   

2 comments: