Nuffnang Ads

Monday, November 9, 2015

Happy Deepavali all Malaysians!!!

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Esok dah Deepavali. haaa... siapa suka makan maruku.

Beberapa hari lepas saya ada tengok resepi buat Maruku, tapi nampak macam susah je, tapi tu lah, kena try jugak, kalau tak jadi, saya buang dalam longkang, pegi pasar, beli! hahahaha... nampak tak? Idea yang amat menarik sekali.

Now, hari ni budak sekolah cuti kan, esok pun, lusa pun, hari Khamis baru sekolah... huwaaaa... rasakan. 

Hari ni saya cuti berniaga kuih, esok resume buat kuih... hahaha, sebab hari ni agak banyak kerja lahhh... nak print sana sini, nak isi itu ini, then nak menjahit bagai... haha... banyak sikit kerja...sooo.. saya ambil keputusan untuk cuti buat kuih hari ni...hihu...

Jadi, maka hari ni adalah hari bercutiii... takde la cuti sangat kan? hahaha...

Assalamualaikum WBT

p/s: mencari rezeki di mana-mana, kemana kita pergi, jika ia halal, insyaaAllah, milik kita.

No comments:

Post a Comment