Nuffnang Ads

Monday, December 7, 2015

Raub dan UiTM Raub dihatiku.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar anda sekalian?

Sihat? Kalau sihat.... alhamdulillah... baik, tempat saya ni kemain nak hujan bagai. sebelum tu, saya nak ucapkan Selamat Datang kepada SEMUA pelajar UiTM Raub yang baru mendaftar masuk.

Ada saya dengar para pelajar UiTM Raub sekarang ni ada yang merungut sebab Raub ni tak best. Kononnya. Tapi lepas mendengar penjelasan student tu, dia bukan apa, dia cuma culture shocked dan iya la...lama duk tempat lama then kena tukar, so, dia rasa cam terganggu bagai.

Takpe dik, kalau kat tempat baru ni, semua baru. tempat belaje baru, air cond baru, 'rasa' baru, betul tak?

takpe, fikir cam u will be the one who will help starts everything. u will be considered as the pioneer.  u will.

takde masalah lah, we here in Raub, welcomes you and dont worry everything will be fine. ok?

goos luck and do your very best.

Assalamualaikum wbt

p/s: Raub dan UiTM Dihatiku.

1 comment: