Nuffnang Ads

Wednesday, February 24, 2016

Jom Belajar di GIATMARA Raub!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Salam Rabu kepada semua pembaca.

Saya tengok update dari Abang Ben dan KBBA...wahhh!!!! bestnyaaaa.. dorang pergi National Forest yang kat Pahang tu...kita ni ada banyak taman negara..but yang paling famous kat Kuala Tahan tu la...

Ingat nak pergi jugak la nanti...hmmmm...

Baiklah, pagi ni saya nak update fasal GIATMARA Raub yang sudah meningkat maju. Semalam saya sempat menjenguk proses pembelajaran pembuatan Puff Pastry. Kelihatan senang, tapi susah gila. hahaha... jenuh mak nak.

tu tengok baru...bukan cuba buat..makan of course la... hahaha.. sedap...rasa macam makan di kedai pastry...

nanti saya kongsikan resepi eh...inshaaAllah.

1 comment:

  1. Sya nk tnya belajar di giatmara pastry and bakery ni ada subjek apa? Maksud sya selain subjek masak ni subjek apa lagi yg ada ? Cth agama ke ..

    ReplyDelete