Nuffnang Ads

Saturday, February 20, 2016

Raub Night Bazaar 2016.

Assalamualaikum wbt,

haaaa...apa khabar semua? sihat?
malam ni malam minggu, so...saya ni kononnya pergi la ke KL..then balik dari KL, saya menyinggah di Bazaar Raub...

saya beli buah tembikai je...tapi my nephews beli Coffee Bag Raub. Coffee bag ni special, dia cam minuman starbucks tapi affordable and banyak pilihan yang mengikut kesukaan memasing. *over sangat ke saya ni????

tapi apa pun, bagi yang tak sempat nak pergi kat Bazaar Raub ni, boleh lah ke depan bulatan Hospital Raub, kat situ pun dorang ada.

have fun.

Assalamualaikum wbt

p/s: letih ni uolsss..

No comments:

Post a Comment