Nuffnang Ads

Saturday, April 16, 2016

Yes! Saya adalah Tukang Jahit.

Assalamualaikum wbt,

Mungkin ramai yang tak tau lagi kot yang saya juga adalah tukang jahit. hahaha... yesss... saya menjahit...mostly pakaian wanita.

Saya menjahit even after menjadi pelatih GIATMARA Raub dan lepas tu saya menjahit untuk mencari rezeki. Alhamdulillah, seronok.

Sekarang saya cuba menjahit pelbagai jenis baju dan alhamdulillah, menjadi. hehe.. lastest saya ada jahit satu long gaun ni. Untuk mannequin.

tetiba la kan...korang semua nak mencuba jahitan saya, bolehlah menghantarkan Whatsapp di 013-9265385 atau email saya di akmallralzan@gmail.com atau search IG saya di akmallrazlanatelier dan follow saya for more information.

saya akan cuba penuhi permintaan anda.

Assalamualaikum

p/s: tengok gambar eh...hehe

4 comments:

  1. Rasanya pernah baca Kisah razlan dulu jahit baju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah... dua tahun lalu...ke kot..haha.. alhamdulillah..sekarang lebih okay...

      Delete
  2. Bagus, bukan semua boleh menjahit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sama ngn kak yuni..not everyone can be as successful as you dear...

      Delete