Nuffnang Ads

Sunday, August 21, 2016

JALAN-JALAN : GUA MUSANG, KELANTAN.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semuaaaaaaa?

Lama nau tak ke udara ni haaaaaa... sorry yea...maaf, bila komitmen banyak, maka, macamni la... ke sana ke sini... huuuuuu...

sekarang saya berada di Gua Musang sebab ada hal keluarga. Hal keluarga tu lantak la...cuma saya nak tengok Bandar Gua Musang ni, tempat Ku Li ni...haaaa..jangan main-main, veteren UMNO...

Tadi lalu, ikut jalan baru tapi jalan tu berhenti dekat Kubang Rusa... ke apa tah... saya pun tak tau... hahaha... sumpah tak tau... huhuhu... now berada di Bandar Gua Musang ni, memang tak pernah pergi, last masa saya umur 9 tahun rasanyaaaa.. now? hahahahha...dah berapa puluh tahun dah...

Lepastu, ada banyak jugak pembangunan yang ada dibuat di sini..cuma, saya pergi hari Ahad kan, so, maybe laa sebab tu tak banyak kedai buka. maybe la... saya tak tau. huhuhu...

jadi, kang nak balik kang, nak berhenti jugak kat somewhere2, makan or what, tak kisah lah.. janji kenyang. hahahaha...

so, tu je buat masa ni, nanti nak cerita fasal pergi Janda Baik plakkk... hahaha.. saya pergi kebun my friend.

daaaaaaa...

p/s: love can be deceived. trust me.

No comments:

Post a Comment