Nuffnang Ads

Friday, October 21, 2016

ARA goes bloging.

Assalamualaikum wbt,

Tadi kebetulan saya ke GIATMARA Raub dan saya tengok ada kursus e-Usahawan. dari mana saya tak tau, maybe dari GM jugak kot.

then saya tengok, dorang ajar untuk berniaga melalui blog. well, good for them actually. hehehe...

I am too a blogger tapi takde la berniaga dalam blog ni, or maybe i should consider it kan? hehehe...

bukan nak caras, tapi tu la... hahaha...

maybe i should start one... micro blogging tu still ada cuma this blog is boleh jugak as sides. hehe..

so... nantikannnn

Assalamualaikum wbt

p/s: Akmall Razlan Atelier goes blogging?

No comments:

Post a Comment