Nuffnang Ads

Friday, October 7, 2016

Blogger Malas????

Assalamualaikum wbt,

Apa punya penulis blog la lama tak update blog. Kata penulis tegar, nak berubah untuk kesenangan pembaca...

hahahaha... ini isi hati saya eh. penulis blog NIM ni ha....macam-macam weh kejadian hadir dalam diri. nak buat macamne.

tapi apa pun, saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang membaca blog saya yang biasa-biasa ni. maklumlah, mana ada job, tak pernah ada job pun. blogger kampung je dek, menulis sekadar berkongsi. hahaha..

ni dah ada semangat balik, saya nak tepati janji yang dicapati tuh. semoga istiqomah.

hahawau.

Assalamualaikum wbt

p/s: hidup tanpa cabaran adalah seperti seketul kentang. hahaha...

No comments:

Post a Comment