Nuffnang Ads

Saturday, February 11, 2017

Hi, I'm Akmal, and you?

Assalamualaikum WBT

Apa khabar semua? Hari dah nak sampai ke penghujungnya dah.

Tapi saya nak post jugak sesuatu untuk hari ni.

Ramai yang bertanya kat saya, 

"Macamane awak boleh ada konfiden untuk bercakap dalam Bahasa Inggeris?"

Dik, ni nak cakap sikit, last I did my presentation in English adalah like 3-4 years ago. Bayangkan. Tapi since I memang ada Degree in Art, English language with Communication, I memang kena pandai cakap dalam Bahasa Inggeris lah walaupun dah lama tak use that language directly. 

Anyway, since I nak ambil balik MUET for 2017 ni, I kena improve myself lah. Haha, 

So, kalau jejumpa I, then fefeling Mat Salleh gituhhh... ha... harap maklumlah...

That's All.

Assalamualaikum WBT

p/s: Islam weh... salam kena ada.

No comments:

Post a Comment