Nuffnang Ads

Wednesday, February 8, 2017

RANDOM NEWS 08022017

Assalamualaikum WBT,


Hyeee... sekarang tiba masanya untuk RANDOM NEWS.

1. Datuk Lee Chong Wei berang kerana beliau masih mahu bermain untuk negara. Bersara adalah hak dia, bukan hak orang lain. *bagus dia ni.

2. Perogol Selva Kumar dari Malaysia dihantar balik ke Malaysia. Sabah sudah mengharamkan Selva Kumar untuk ke negeri mereka. Yang lain? *mohon tidaklah wehhh...seram dengar ceritanya.

3. Semakin ramai Rakyat Malaysia prihatin dengan diri sendiri apabila sudah banyak produk kesihatan yang gagal dalam ujian merkuri dan bahan terlarang. *lama dah stop makan, pakai benda-benda ni. Tatut.

4. Pasukan Kelab Bolasepak JDT tidak dapat meneruskan momentum untuk ke Piala AFC apabila kalah kepada satu kelab bola sepak Japan dalam play-off kelmarin. *Mohon jangan berputus asa.

5. Neelofa kini bercinta dengan Kerabat Diraja? *wow.. apa jadi pada LoFattah? Fattah seribu ke hati semua Lofattah Fans? ciannyeww

6. Shuib dan Siti Sarah akan bersanding pada bulan ini *Februari. Tahniah! Semoga mahligai yang dibina kekal sehingga ke akhir hayat. Amin.

7. Ramai memilih untuk menggunakan motorsikal kerana kenaikan harga petrol. *Kos hidup tinggi.

8. Hujan tahap kuning dijangka akan melanda 3 negeri Pantai Timur. *mohon berjaga-jaga semua.

9. Ada promosi sempena Tahun Baharu Cina di Kedai Kain 1Malaysia. *mohon pergi sebab kain memang betul-betul murah... please. Tolong.

10. Stok kain baju saya semakin banyak sebab proses membeli memang tidak terkawal. Shoot!

Sekian untuk Random News, kepada yang suka baca, terima kasih!!! 

Assalamualaikum WBT

p/s: #randomnews 

No comments:

Post a Comment