Nuffnang Ads

Monday, March 6, 2017

Farmasi Multicare Raub. Best!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semuaa? I am very impress with satu farmasi kat Daerah Raub ni. Once you jadi ahli kan, dorang akan ada sejarah yang ubat apa yang korang beli which to me is very good.

Bukan apa, buatlah kalau korang lupa nama ubat yang korang nak beli, korang boleh check dengan dorang. Senang wehhh...

Jadi, kepada yang nak cari ubat or apa-apa berkaitan dengan modern medicine, boleh lah pergi ke Farmasi Multicare yang terletak di Pusat Perniagaan Raub.

Premis tersebut adalah berhadapan dengan Watson Raub.

Saya dah jadi regular wehhh di Farmasi Multicare sebab saya kan selalu sakit kaki, so, i trust them to select the best medicine for me.

Layanan yang diberikan oleh staff pun bagus dan memang easy going. Kalau korang tak tau nama ubat, korang boleh tanya their staff, they will try their best to help u. Trust me.

So, apa lagi, jom ke Farmasi Multicare dan mendaftar jadi ahli untuk dapatkan kelebihan yang best. Check them out ok?

Assalamualaikum wbt

p/s: hebat lahhh...


No comments:

Post a Comment