Nuffnang Ads

Wednesday, March 15, 2017

Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Saya sekarang berada di Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu, Kelantan. Saya dengan rakan-rakan yang lain mengikuti lawatan sambil belajar ke Kota Bharu sempena dengan IKPK RISDA Bukit Sireh, Kelantan.

First time datang sini, tapi disebabkan dah lambat kan, now dah dekat pukul 5 petang, dah tak berapa ramai orang. Tapi bagus jugak tak ramai orang, haha..tak sesak.

Sekarang saya tengah minum di satu kedai Tingkat Satu, nombor kedai 833 dan mak cik yang jaga ni adalah bisu. So, memang rezeki dia la kami minum kat sini.

Kepada yang berkunjung ke Pasar Siti Khadijah, pergilah kedai 833 dan tolong bantu mak cik ni.... k?

Dah, nak jalan lagi ni. tapi tak tau ke mana...haha

Assalamualaikum wbt

p/s: Laparrr lagiiir....hahaha


No comments:

Post a Comment