Nuffnang Ads

Wednesday, April 12, 2017

AKMALL RAZLAN ATELIER. JOM!!!

Assalamualaikum WBT

Apa khabar semua? Well, untuk entry ini saya nak tunjukkan beberapa hasil kerja saya yang boleh dikatakan saya agak berbangga dengan apa yang saya buat. Alhamdulillah.








So, inilah kerja-kerja saya. Saya tukang jahit sebenarnya, blogging ni sekadar hobi. Hihihi.. sebab tu jarang-jarang sangat menulisnya. Kalau blogging sebagai kerja, seharusnya saya aktif dengan entry-entry yang menusuk qalbu. Haha..

Apa-apa pun, kalau nak tengok lebih lanjut, follow la IG saya di a@akmallrazlanatelier dan FB di nama yang sama Akmall Razlan Atelier...atau nak email tentang tempahan, di akmallralzan@gmail.com atau Whatsapp di 013-9265385.

Itulah sahajaaaaaa...

Assalamualaikum WBT

p/s: Tempahan raya masih dibuka. Kalau nak buat top macam Saloma Top pon boleh... nak  jahit manik tudung, pon boleh. Nak jadi manik di baju kurung yang dah siap ada, pun boleh! Hantar je, whatsapp k?

No comments:

Post a Comment