Nuffnang Ads

Sunday, May 14, 2017

Jom, REMPIT.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Maaf kerana lama tak menulis, selalu tengok dan baca blog orang lain dalam FB dan di Website, tapi tu lah masa mencemburui. Kekadang, tatkala idea mencurah-curah bak air hujan, kita tengah menjahit pulakkk... macamne tuhhh? Adoi betoii...

Semua tahu yang saya adalah seorang tukang jahit untuk brand sendiri Akmall Razlan Atelier, harap semua tahu lah... hahahaha... kalau tak tau, boleh search and follow my IG @akmallrazlanatelier , saya juga amik jahitan baju untuk kanak-kanak perempuan, dan of course baju wanita dengan harga yang lebih berpatutan.

Kalau nak design pun bolehh, gituhh...

Apa-apa pun, puasa dah dekat dan of course, tempahan raya semakin banyak. Yes, memang banyak, now, banyak, aritu rasa macam tak banyak sangat, tetiba!! BOOM! banyak gilaa...

Rasa macam takut pulak. Adoi, takut tak sempat. Arrggghhh...kena rempit sikit lah, sebab manalah tau kan, kot banyak benda yang kena buat nanti. Kot.. kan?

So, oleh itu, makanlah sepuasnya untuk dua minggu akan datang ni, hahaha.. lepastu, berpuasa lah kita dan jangan la ingat berpuasa itu membebankan, ingatlah ia sebagai satu bulan latihan untuk kita menjadi orang yang lebih berguna dan sihat. Amin.

Assalamualaikum WBT

p/s; Sihat itu juga adalah salah satu elemen dalam Islam.

No comments:

Post a Comment