Nuffnang Ads

Thursday, September 8, 2016

Stressing Out

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semuaaaa... sihat ke?

Saya ni jenis orang yang jarang sangat stress. Hahaha, tapi last two days memang stressing betul.

Tak tau kenapa, tapi memang stress.

Tapi biasalah...hahahaha..

Assalamualaikum wbt

p/s: kenyang dahhhh...erk! baru lepas sarapan.

hahaha...

Tuesday, September 6, 2016

Kisah Selera Makan.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semuaaaa? sihat ke?

Tahu tak bahawa nak mengawal selera makan itu adalah suatu perkara yang amat susah, Ya Allaahhh... susah sungguh.

Saya ni haaaa.. makan macam hape dah. Cuba kawal makan, tapi macam pagi tadi, short depression haa bagai. Pening, rasa gelisah dan nak muntah, bagai-bagai ada. Ya Ampon... memang, sampai rasa nak marah, tau dak. Memang nak marah, ohoiii!!!

Lepastu, makan la nasi goreng soon after my mum keluar dari klinik. Itu pun tak banyak, hahaha... selalunya makan banyak, kalau tak sepenuhnya pinggan memang tak sah oi. Lepastu, mengikut kata-kata ramai fitness guru, seeloknya makan banyak dipagi hari sebab kita akan menggunakan banyak tenaga. Makan banyak itu penting. hahaha...

Jadi, makanlah untuk kehidupan yang sihat...hahahaha..

Assalamualaikum wbt

p/s: ni tengah makan roti canaiii...