Nuffnang Ads

Friday, November 17, 2017

Hanya Sekejap.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar? Salam Jumaat semua...

Rindu nak menulis... tapi tu la... next time saya hanya akan cuba menulis puisi,  lirik,  pantun sebab ia tidak memerlukan penjelasan sebab saya hanya tulis je.

Penjelasan makna,  ikut lah interpretasi korang sendiri.... hoho..

Assalamualaikum wbt

p/s: Baru makan Lemonex.
p/p/s: Mohon hilang berat badan
p/p/p/s: Harap boleh kurang sikit.


Saturday, October 28, 2017

Supermen!!!

Assalamualaikum Wbt,

Apa khabar pembaca sekalian?  Setelah hampir beberapa bulan tak menulis,  saya nak post la satu entry.  Lepasni,  tak tau la bila pula dapat post,  maklumlah,  sibuk kononnya.

Apa-apa pun,  saya nak mula dengan maaf dan saya berjanji bahawanya saya tidak akan berjanji untuk menulis dengan banyak.
Ramai maklum yang blog sekarang ni agak suram, sebab microblogging macam Ig telah mengambil tempat blog tapi tidak semuanya.  Masih ada audience yang suka tulisan pepanjang dan masih ada yang sukakan konsep blog ni.

Cuma, microblogging macam instagran,  twitter,  FB, Snapchat telah menjadikan blog ini terkebelakang sedikit.  tidak jauh,  cuma sedikit.

Jadi, saya tidak blog guna Ig atau yang lain-lain tu, saya hanya menulis di blog.  Saya rasa lebih selesa, walaupun jarang sekali menulis,  tidak bermaksud saya lupa terus,  kan?

One day,  when I look back at my writing,  saya pasti akan ketawa.  Hahaha... tak payah nanti,  tu,  tengok first entry,  entah hape2 saya tulis.  Tapi tu la... what can I do kan?  I can just learn from that and accept the mistakes made. Mistakes meant to be learned.

Apa-apa pun guys, reades,  fellow bloggers,  u have my utmost respect for making everthing looks so easy. Padahal,  nak berblog ni bukan mudah,  susah! You all are Supermen!!!

Good luck guys!

Saya of course,  akan cuba sedaya upaya untuk kembali menulis isi-isi supaya blog ni tidak berkubur begitu sahaja.

InsyaaAllah.

Assalamualaikum wbt

p/s: Keep on flying!!!