Nuffnang Ads

Sunday, January 22, 2017

UiTM Degree Fashion Show 2017.

Assalamualaikum wbt,

Hari ni saya menghadiri Degree UiTM Fashion Show 2017.

My cousin punya FS, dia final year.

So, we will enjoy this fashion show.

Assalamualaikum wbt

p/s: kami di Shah Alam lah ni..

Orang Gemuk Kena Wangi!

Assalamualaikum WBT,

Orang kata, 

"Lelaki takyah jaga penampilan sangat lah, cukup sekadar cantik dipandang".

Dekk... apakah kenyataan ini? Ini semua kata-kata nista. Hahaha...

Baiklah, sebenarnya, semua orang kena jaga penampilan. Penampilan bukan hanya kelihatan cantik dipandang tetapi badan juga kena wangi. Kalau kita cantik dan segak sahaja tanpa wangian mesti hauk jugak kan?

Nak-nak kalau badan kita sedikit besar. Kita dah memang gemuk, jadi kena jaga penampilan. Nak kurus tu memang ada cuma iya lah, ia makan masa. Jadi, seeloknya, dalam tempoh menguruskan badan, kita perlulah menjaga penampilan seperti pakaian, wangian. Yang penting, wangian lah. 


Untuk mandian, saya menggunakan, Shokubutsu Balinese Escape. Memang wangi dan bila kita pakai tu, rasa macam selesa. Wanginya memang tahan lama.


Lepastu, bila dah siap mandi semua, untuk keluar, saya akan pakai, AVON Musk For Men, Intense. Memula saya tak suka bau dia, sebab rasa macam keras sikit tapi bila dah lama, bau dia segar! 

Dan bila wangi Shokubutsu Balinese Escape tambah pula dengan AVON Musk Intense, terus berubah menjadi lelaki sejati! hahahaha.. 

Jadi, untuk Shokubutsu Balinese Escape, anda boleh dapatkan di mall-mall atau kedai runcit biasa and untuk AVON MUSK Intense, anda kena ke AVON outlet untuk dapatkannya. Wangi woiii.. try la... selalu saya pakai AVON Marine, tapi now tukar ke AVON Intense.

"Wangikan hari anda dengan wangian-wangian terpilih".

Gituh haaa.. tagline sendiri pulakkk... hahahaha..

Assalamualaikum WBT

p/s: Try la.. who knows berkenan.