Nuffnang Ads

Wednesday, February 24, 2016

Jom Belajar di GIATMARA Raub!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Salam Rabu kepada semua pembaca.

Saya tengok update dari Abang Ben dan KBBA...wahhh!!!! bestnyaaaa.. dorang pergi National Forest yang kat Pahang tu...kita ni ada banyak taman negara..but yang paling famous kat Kuala Tahan tu la...

Ingat nak pergi jugak la nanti...hmmmm...

Baiklah, pagi ni saya nak update fasal GIATMARA Raub yang sudah meningkat maju. Semalam saya sempat menjenguk proses pembelajaran pembuatan Puff Pastry. Kelihatan senang, tapi susah gila. hahaha... jenuh mak nak.

tu tengok baru...bukan cuba buat..makan of course la... hahaha.. sedap...rasa macam makan di kedai pastry...

nanti saya kongsikan resepi eh...inshaaAllah.

Saturday, February 20, 2016

Raub Night Bazaar 2016.

Assalamualaikum wbt,

haaaa...apa khabar semua? sihat?
malam ni malam minggu, so...saya ni kononnya pergi la ke KL..then balik dari KL, saya menyinggah di Bazaar Raub...

saya beli buah tembikai je...tapi my nephews beli Coffee Bag Raub. Coffee bag ni special, dia cam minuman starbucks tapi affordable and banyak pilihan yang mengikut kesukaan memasing. *over sangat ke saya ni????

tapi apa pun, bagi yang tak sempat nak pergi kat Bazaar Raub ni, boleh lah ke depan bulatan Hospital Raub, kat situ pun dorang ada.

have fun.

Assalamualaikum wbt

p/s: letih ni uolsss..

Tuesday, February 16, 2016

Sibuk Amat Saya Niiii...

Assalamualaikum wbt...

orang kata, bila sibuk ni...masa nak lagha2 pun tak sempat. tapi tu la..biarpun tak official but apa yang saya buat tu memang berbaloi sebab pengalaman saya dapat dan saya dapat kawan dan yang paling penting... saya dibayar. hahaha..

nampak? nampak betapa sibuknya saya.

bila saya tengok balik, saya juga adalah unofficial media person for blog GM Raub which memang simple, sebab memang baru je buat then material agak terhad sebab saya pon ada kerja lain. as I mentioned, unofficial. hahaha... so kalau unofficial ni, macamtu lah... but I always give my very bestest *such word exists? in what ever I am doing.

seronok buat kerja ni. disamping saya dapat pengalaman saya juga dapat berkenalan dengan orang lain. memang best.

ni pun saya update blog GM Raub ni after kerja selesai. hehe... boleh je update waktu kerja tu...tapi tu la..tak sempat.

so, lawatilah blog GM Raub di http://giatmararauh.blogspot.com dan komenlah untuk memeriahkan lagi blog tersebut.

dan kepada bekas-bekas pelatih GM Raub yang mungkin ingin mengiklankan perniagaan mereka, email saya pun boleh di akmallralzan@gmail.com dan kita boleh bincang untuk kebaikan bersama. ok?

jangan lupa lawati blog GM Raub.

Assalamualaikum wbt

p/s: baru lepas balik. haha