Nuffnang Ads

Wednesday, October 26, 2016

Jom Sarapan!!!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? sihat tak? kalau sihat, alhamdulillah, bagus.

lately, saya agak sibuk with life. banyak buat, banyak letih dan banyak masa untuk merungut. hahahha... takde la...tipu je.

takde la banyak sangat kerja,biasa je cuma bila all comes at once, saya rasa sedikit, stressed. Tu je.

dah laaaaa...

tu je nak cakap.

Assalamualaikum wbt

p/s: sarapan jom!!!

Friday, October 21, 2016

ARA goes bloging.

Assalamualaikum wbt,

Tadi kebetulan saya ke GIATMARA Raub dan saya tengok ada kursus e-Usahawan. dari mana saya tak tau, maybe dari GM jugak kot.

then saya tengok, dorang ajar untuk berniaga melalui blog. well, good for them actually. hehehe...

I am too a blogger tapi takde la berniaga dalam blog ni, or maybe i should consider it kan? hehehe...

bukan nak caras, tapi tu la... hahaha...

maybe i should start one... micro blogging tu still ada cuma this blog is boleh jugak as sides. hehe..

so... nantikannnn

Assalamualaikum wbt

p/s: Akmall Razlan Atelier goes blogging?

Saturday, October 15, 2016

OldTown White Coffee Raub.

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua?

Sihat ke? After a year kot, baru la saya pergi ke OldTown White Coffee Raub. Saya tak tau dia panggil apa, sebab saya pernah pergi yang dekat Ipoh tu... cantik gilaaaa.. boutique kalau tak silap.. yang kat Raub ni, tak tau la panggil apa...but hey, i think the food is good too.

So, saya order, HF1 dan TF7.

Apa kah mereka? Apa kata saya cadangkan anda pergi ke OldTown White Coffee untuk discover.

Selamat Menjamu selera.

muah!

Assalamualaikum wbt

p/s: laparrrr

Friday, October 7, 2016

Blogger Malas????

Assalamualaikum wbt,

Apa punya penulis blog la lama tak update blog. Kata penulis tegar, nak berubah untuk kesenangan pembaca...

hahahaha... ini isi hati saya eh. penulis blog NIM ni ha....macam-macam weh kejadian hadir dalam diri. nak buat macamne.

tapi apa pun, saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang membaca blog saya yang biasa-biasa ni. maklumlah, mana ada job, tak pernah ada job pun. blogger kampung je dek, menulis sekadar berkongsi. hahaha..

ni dah ada semangat balik, saya nak tepati janji yang dicapati tuh. semoga istiqomah.

hahawau.

Assalamualaikum wbt

p/s: hidup tanpa cabaran adalah seperti seketul kentang. hahaha...