Nuffnang Ads

Thursday, November 29, 2012

Kasut baru untuk Masjlis Konvokesyen UniSZA ke- 4.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? mesti anda semua sihat kan? Seperti yang diuar-uarkan, saya akan berkonvo pada 1 Dec 2012, Sabtu. 

Tadi saya pergi beli barang keperluan di sebuah kedai. Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Okay, untuk pengetahuan semua, paling susah saya nak cari adalah, KASUT. Ia memang benda yang susah untuk saya cari di Malaysia ni. Kasut, kalau saya dapat saiz saya, saya akan terus beli tanpa ada second thought da. Seriously. Nak tengok tak gambar kasut yang saya beli tadi? Eh, sebenarnya, bukan saya yang beli kasut kulit tu, ayah saya yang bayarkan, Then, kasut lagi satu tu baru saya yang bayarkan. :) 

Ini dia...

Ni kasut kulit yang ayah saya bayarkan...
ni sneaker yang saya bayarkan...
So, ada dua pasang lah kasut. Tapi sebenarnya, saya ada banyak gila kasut, kalau kumpul2.. adalah dalam 20+ pasang. Nak-nak masa U dlu, beli kasut bagai nak gila. Selalu je pergi Giant sebab situ ada kedai Bata dan Bata menjual banyak kasut2 yang besar. Ssaya suka. 

As u can see there, sneakers tu jenama Power kan? Once my lecturer said, "eh, Power? Jenama Malaysiakan? Mesti tak tahan". dan dari situ lah rasa benci bermula, Sekian terima kasih. hahaha.. but then, jenama Power banyak yang besar tapi ia juga amat berpatutan. Saya suka jenama yang berpatutan harganya. Senang nak beli, boleh beli bebanyak. Hahaha.. suka kan shopping kasut. Once I went to KLCC nak cari kasut, sama la, kedai Bata jugak, but then, I found nothing. Kesian kan? 

Tapi, ada aritu sekali, saya pergi teman sepupu cari kasut kahwin kat Zara, and  I found a lot of kasut yang fit my feet. Saya suka gila, like, suka gila! Saya rasa macam saya berada di dalam alam yang where everything fits my size. Gitu! hahaha.. seronok. Saya suka.

Eh, saya kena tidur awal ni, esok nak drive ke Terengganu. Saya mungkin akan banyak laptop ini untuk update entry tapi tengoklah dulu macamne, hehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: mengantuk dan letih. Esok kena drive, sesampai, kena tidur sebab lusa, pepagi kena banyak awal, kalau tak, tak konvo.

Terengganu? Here I Come!!!

Assalamualaikum WBT,

Yes, tomorrow is Friday. What does it mean by Friday? Yes! UNISZA Forth convocation fiesta. I will be going to Terengganu along with my family, entire family. I am so excited, everyone will be there and I am could be more grateful to Allah for this amazing moment. To be there with my family and friends. I am so excited. Yes, I am. 

Well, for the tomorrow schedule, I will update you later. *wah..hehe..

But, there is one more thing, look at my blog's layout. Different eyh? yup, it is, I have re-do the blog layout and I kinda love it. Yes, I love it, very much. :)

So, that is all, this is a very short entry. I am going to put several news from BH, The Star later one. 

Assalamualaikum WBT

p/s: Excited? yeah!!!
p.p/s: eh? kenapa tak boleh post kalau writing that more dari 200 words? the heck?

Wednesday, November 28, 2012

Kebangkitan Harimau Malaya Beri Amaran Awal!

Assalamualaikum WBT,,

Harimau Malaya terus menapak mara kehadapan!

Kemenangan Harimau Malaya ke atas Laos dengan jaringan 4 berbalas 1 menunjukkan kesungguhan para pemain dalam membuktikan kemampuan mereka kepada semua rakyat Malaysia. Dengan kemenangan ini juga, ia menunjukkan kebangkitan Harimau Malaya dan seterusnya memberikan amaran awal akan ke'laparan' mereka dalam memburu Piala Suzuki bagi edisi tahun 2012. 

Kejuaraan Harimau Malaya pada edisi lalu dijadikan azimat dalam mempertahankan kejuaraan mereka. Segala usaha akan dilakukan oleh jurulatih Datuk K. Rajagobal dalam memperkasakan barisan pemain Harimau Malaya. 

Kekalahan 0-3 kepada Singapura membuatkan anak didik Datuk K. Rajagobal bangkit dan membuktikan mereka masih mampu bersaing dan seterusnya menyalakan api kemaraan skuad Harimau Malaya. Peminat yang rata-rata masih ada sedikit ragu-ragu terhadap kemampuan Skuad Harimau Malaya tentunya berpuashati dengan aksi bersemangat yang telah diberikan oleh Harimau kita. 

Pesanan bagi pasukan bola sepak tanahair "Jangan terlalu cepat berpuas hati" dan para peminat bola sepak tanahair seharusnya terus menyokong pemain serta pasukan bola sepak tanahair dengan sepenuh sokongan. Semoga Malaysia mampu bersaing dengan pasukan yang lebih hebat dan seterusnya memenangi Piala Suzuki edisi 2012. Amin.

Itu sahaja laporan saya, Akmal bin Razlan. Kembali ke Seri Pentas.

Assalamualaikum WBT, majulah sukan untuk negara.

p/s: berangan sekejap menjadi pembaca berita. heheh

PAS serlah sifat tolak ansur.

Assalamualaikum WBT,

Remember this entry? Hair Policy in Kelantan.

I bought The Star today and I am very impressed with PAS where they are willing to cooperate and wants to discuss about hair policy matter that has been brought up by the hair salon operators.

Reports by Syed Azhar, Sira Haibu and Yuen Meikeng. The Star, Wednesday 28 November 2012.

PAS appears to soften stance
Nik Aziz admits 'oversight' in gender policy on hair-cutting.

Kota Bharu: After several days of public outcry over the Kota Bharu Municipal Council's gender policy on hair-cutting, the Kelantan Government appears to have softened its stand on the issue.

Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Aziz Nik Mat said he will bring this matter (hair policy) up at the state exco meeting to be confirmed before making any official stand on the issue. He also said that Syariah-based laws must be up-hold and we must practise the Syariah-based laws. "Islam allows the non-Muslims to practise their culture, as long as it is not in violation of the (Islamic) religion," he added. 

"PAS is committed to solving any problems through discussions," he said.

If I may, I would love to translate the article above. Thank you.

Sifat tolak ansur PAS terserlah.
Nik Aziz mengakui terlepas pandang akan polisi pengasingan jantina dalam perkhidmatan gunting rambut.

Kota Bharu: Kerajaan Kelatan menunjukkan sifat bertolak ansur selepas beberapa hari bantahan pihak awam  mengenai polisi pengasingan jantina dalam perkhidmatan gunting rambut oleh Majlis Perbandaran Kota Bharu. 

Menteri Besar Kelantan, Tuan Guru Datuk Nik Aziz Nik Mat berkata "saya akan membawa hal ini di mesyuarat exco untuk dipastikan sebelum membuat apa-apa pernyataan rasmi mengenai isu ini". Tok Guru juga berkata bahawa Undang-undang Syariah Islam perlu diutamakan dan diamalkan, namun, Islam membenarkan orang bukan Islam mengamalkan agama mereka selagi mana ia tidak bertentangan dengan agama Islam. 

"PAS  bersedia untuk berbincangan dengan mana-mana pihak dalam menyelesaikan permasalahan dengan menggunakan jalan perbincangan (halaqah)," kata Tok Guru lagi.

But then, there is another article that really catches my eye. It was an article and the article was about the opinions from the MCA Young Professionals Bureu's chairman, Datuk Chua Tee Yong. The sub-headline of the article was,

Chua : Right of non-Muslims violated, yet DAP keeping mum.

I personally believed that this article was political-based comments. We could see that PAS is already want to cooperate and they want to discuss about this matter yet, there are comments and voices trying to ruin the discussion. The heck? As I said before, was is wrong is wrong and what is right, is right. In this very case, that comment from Chua is the wrong doing. He should not say like that but then, because of different political views, he said it. And to me, that is totally wrong. Sorry.

Assalamualaikum WBT

p/s: they will find the solution, as long as no political thinking people take over.

"Window shopping" Joke.

Assalamualaikum WBT,

I have this one joke but then if you did not laugh after reading my joke, then quickly close this entry okay? Hahaha.. The joke is in Malay.

Siti : Ayang, jom kita pergi 'window shopping' nak?
Ali : Ha? Saya mana banyak duit nak pergi shopping-shopping ni. Lagipun saya baru je bayar bil elektrik dan air tadi.
Siti : Alar, takpe saya ada duit. Saya bayar lah nanti. Lagipun, kita nak pergi 'window shopping' je. Bukan apa pun.
Ali : (Dalam hati: Selamat duit aku).

Siti dan Ali pergi ke kedai. Siti menuju ke sebuah kedai yang ber'window'.

Siti : Marilah yang, pilih barang yang ayan nak.
Ali : Tapi Siti, ni kedai hardware. Nak beli apa kat sini?
Siti : Laa.. betullah saya cakap tadi. 'Window shopping' kan? Nak beli tingkap la. *sambil ketawa kecik lagipun rumah kita takde tingkap, ada pun dah pecah.
 Ali : @&)&#)&*)%... Awak ni.

Hehe.. how's that. I have a little bit of talent eyh?

Assalamualaikum WBT

p/s: hope you laughed.

Christine Ha, Winner of MasterChef US Season 3.

Assalamualaikum WBT,

Everyone knows right about this television programme which aired in the US and now it is airing in Malaysia, well, delayed of course. MasterChef US Season 3.

I would always feel something about one amazing chef. She is visually impaired but she has great taste. She is Christine Ha.  Yes, MasterChef Christine Ha. She is the Winner of MasterChef US Season 3. Amazing!

Honestly, I adore her so very much. Yes, she is visually impaired but to be the winner and won MasterChef is not something that normal. It is really awesome! Like, really really great! I still remember when the contestants on the programme made apple pie. Her pie was the last pie to be tasted and that time, Chef Gordon was the first chef among three to taste the apple pie. When, Chef Gordon said good things about the pie, she was crying. Yes, she cried. I would too if I was there, in fact, when I watched the programme, I did cry a bit. She is blind but then she makes great foods. That is a gift from God. Really.



All the way in the programme, she was some sort the underdog and no one would believe she is a competition but then, she won the MasterChef US Season 3. She won! She is blind and she won! I mean, she is amazing.

I know about this just now, when I surfed and looked up for the winner of MasterChef US Season 3, I was surprised and I could not believe what I just saw. "Christine Ha won the MasterChef US Season 3. And I said to myself, she is not a ordinary person, she is gift from God and He wants us to really work hard for what we want. Yes.

Ha has a blog and she writes about her journey after MasterChef US, she named her blog The Blind Cook - Sightless Adventure of Gastronomical Proportions. You may click on the link given and it will lead you to her blog and you may read her writings there. Don't ask on how she writes, I don't know too, she might type like us because she was not blind before, for the past 10 years, her visual was gradually lost. So, she knows how to see, still.

If I am not mistaken, she won USD 250,000 and MasterChef title and also cookbook will be published under her name. Her original recipes. 

She deserved to win and she has inspired lots of people already. She is amazing. She won on September 2012. Late uh? hehhe.. sorry for that late update.

Assalamualaikum WBT,

p/s: How's our MasterChef Malaysia Season 2 are doing?

Tuesday, November 27, 2012

ABP Pencalonan Awal TIDAK TELUS???

Assalamualaikum WBT,

Demam ABP Pencalonan Awal sudah bermula, namun, sebelum apa-apa, pada saya, terdapat perkara yang amat bercanggah! Sangat bercanggah! Harap pihak Berita Harian dapat menyelesaikan masalah ini. Mungkin saya tidak faham akan terma dan syarat tapi cuba anda semua baca apa yang terdapat di sini. Mari tengok bukti ini.




 Ini adalah syarat-syarat yang ada pada borang pencalonan awal. Agak jelas penjelasan yang diberikan bukan? Syarat pertama, Anda hanya boleh memilih SATU (1) CALON BAGI SETIAP KATEGORI dengan menandakan pangkat (x) di ruangan yang disediakan dan lengkapkan soalan.


 Namun, ini adalah artikel yang ditulis oleh Muhamd Fairoz Azizan yang mengatakan *sila lihat tanda merah tersebut. Quote "...dan tanda lima artis pilihan bagi setiap categori."

Maafkan saya, mungkin saya tidak pandai bab-bab journalism dan memutarbelitkan fakta tapi ini apa ye? Jelaskan saya jikalau saya tidak jelas dan jelaslah kita inginkan penjelasan dari pihak Berita Harian.

Saya ingin mengisi borang ini tadi, tapi selepas terdapat beberapa syak, saya berhenti dan menulis entry ini. Harap ada pihak ambil tahu. Kesian artis nanti dan kesian pengundi yang mengundi nanti.

Assalamualaikum WBT

p/s: Pemerhati sahaja.

Two French songs that made my days.

Assalamualaikum WBT,

I too have always been the biggest fan of Celine Dion. Since Dato' Siti Nurhaliza is too the biggest fan of Celine Dion, so, me too. I am too the biggest fan of Celine Dion. Hehehe..

Okay, I have this on continuous memory and it is just switch on like a millisecond when I hear these songs. Well, during my industrial training, in the LRT, I was listening to these two songs from Celine Dion. These songs entitled, Je T'aime Encore and Pour Que Tu Ma'imes Encore. These two songs are very good songs and I could remember the lyrics already. Even though the songs are in French, but I love learning new languages. I love French too. The langages *French word for language. Easy eyh? Yes, both languages have close relationship.

This is a very short entry but these two songs give me great impression on French langages. Love it so much.

Assalamualaikum WBT.

p/s: Je T'aime Encore.

"Harimau jadi kucing"?? meeoowwww...

Assalamualaikum WBT,

How do you do?

Hari ini, saya takde apa-apa entry kan? Baru sekarang saya menulis ni. Sebenarnya, saya cuba mencari idea dengan membeli surat khabar, tapi malangnya, takde idea. Hanyalah kritikan yang dilemparkan kepada Pasukan Bola Sepak negara. Ingat! saya cakap Pasukan, pasukan bukanlah hanya mereka sebelas orang yang bermain di dalam padang, ia termasuk, dari akar umbi hinggalah ke pucuk pimpinan dan juga peminat. 

Memang benar, harapan tinggi diletakkan di atas bahu pemain dek kerana mereka menang Piala Suzuki musim yang lalu, tetapi prestasi tidak menentu dan experiments yang dijalankan oleh Rajagobal membuatkan peminat berasa sesuatu yang tidak kena. Ada suara-suara mengatakan ia berpunca daripada taktik dan percaturan Rajagobal yang 'basi' dan cara permainan yang telah diketahui oleh pihak lawan. Mungkinkah percaturan baru perlu dibuat untuk meletakkan kembali maruah Pasukan Bola Sepak Malaysia? Mungkin atau mungkin ada pihak yang perlu dengar cakap. Mungkin.

Muka depan Sinar Harian Edisi Pahang hari ini berbunyi "RAJA KENA JAWAB", peminat bola sepak tidak puas hati kekalahan Harimau Malaya, mahu jurulatih bertanggungjawab". Di muka sebelahnya, "Jurulatih salahkan Apex", "Rajagobal cuba lepaskan diri, tuding jadi kearah pemain". Ironinya, dikolum kecil di muka depan ada petikan dari Dr. Mahathir, "Jangan merusuh jika kalah". Nak ketawa pun ada, bagus Editor Sinar Harian Edisi Pahang ni, penuh sarkastik. hahhaa..

Saya juga ada belu Berita Harian, hari ni takde berita berkisar tentang bola sepak di muka hadapan cuma di muka belakang ada satu quote yang memang hangat. "Harimau jadi kucing". Kalau nak ikutkan dari sains, Harimau datang daripada Keluarga Kucing, cuma harimau adalah ahli keluarga kucing yang besar. So, kucing ke, harimau ke, harimau bintang ke, ia tetap dalam keluarga kucing (FELINE no CANINE). Canine tu keluarga anjing pulak, itu lain keluarga. Tak masuk dalam ini drama. 

Tapi kalau tuan-tuan  dan puan-puan selak di mula kedua dan ketiga sebelum muka surat terakhir, banyak lagi artikel yang diterbitkan antaranya, "PM tuntut Harimai bangkit", "Saya Mohon Maaf" dan "Semua orang kecewa, saya lagi kecewa : Rajagobal". Tapi yang menarik minat saya adalah, artikel "Saya Mohon Maaf" "apek minta jangan kait dengan kahwin, tekad bangkit". Mungkin Apek risau dengan perkahwinan beliau dengan Liuenie *saya tak pandai nak eja nama dia. hahaha.. Mungkin wang hantaran masih tak cukup? takde sponsor? Nak sponsor besar-besaran macam Dato Lee Chong Wei? Atau mungkin nak Rosmah duduk di tengah-tengah antara dia ngn Liuenie? Atau mungkin takde kek 10 tingkat? Itu semua mungkin berada dalam fikiran Apex, mungkin, saya tak kata ianya betul, tapi sebarangan kemungkinan tetap ada. Iya lah, nak kahwin, tetiba masih sibuk main bola semua bagai. Mestilah risau kan? Takut lauk basi ke nanti *macam tajuk utama di Kosmo hari ini. Siap buat laporan polis lagi. Kalau saya pun, mesti risau sebab tak lama nak kahwin dah, nak jaga isteri. Tak nak bagi isteri berjalan-jalan. Atau mungkin, dorang masih dalam perbincangan destinasi bulan madu dorang kan? mana tahu. Kan?

Terbanyak pulak, ada pulak kan peminat marah. Hehhee.. marah-mara jugak sebab kalah kan? tapi kalah-kalah pun, sayang jugak tu.

Ada dialog yang saya dengar dari peminat di tv pagi tadi, 

"Saya malu dengan permainan Harimau Malaya, dah la saya duduk dengan penyokong Singpura. Tuhan sajalah yang tahu rasa marah. Saya bayar tahu nak masuk, tapi kalau macamni, baik tak payah". Wah akak tu, hebat betul, hahaha.. saya rasa nak termuntah pun ada dengar. hahaha

Dah lah.. terbanyak pulak tulis.

Assalamualaikum WBT

p/s: saya maafkan awak wahai Apex.

Dear Samsung...

Assalamualaikum WBT,

Before going to bed, I have this one wish. I wish, I manage to get this as present from anybody. HAHA.. why am I laughing? I know, no one would give me this. No even the President of the United States of America, Barrack Obama, and not even Datin Seri Rosmah Mansor who has always do the savings since she was a kid. *theheck?

What is "this"? Do you wish to know? here 'it' is.



 Dear Samsung,

I would be glad if you could send me this item for free. I would be honured if you send me this amazing present and I will love you like forever. I mean, seriously.

Sincerely,

Akmal

Assalamualaikum WBT

p/s: how;s that?

Monday, November 26, 2012

"uiissshhh mahaall" - Rozita Che Wan aka Cik Ta

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar semua? Mesti semua sihat kan? Iya la, hehe, tempat sapa hujan? Sila angkat tangan kanan? haaa.. banyak jugak tempat yang hujan, tadi tempat saya pun hujan jugak. Alhamdulillah, sejuk juga rasanya. Banyakkan bersyukur kepada Allah SWT dengan segala nikmat dan rahmat yang telah diberikan, Amin.

Malam semalam saya sempat menonton satu episod PrimaDona. Seronok jugak la, episod yang saya tengok tu mungkin episode yang ulangan, hello, Astro kan, yang 40 tahun lalu pun jugak, ulang 6 kali sehari, *melampau tak? hehe.. Apa-apa pun, sedia maklum PrimaDona dibarisi oleh 4 wanita jelita, Erra Fazira, Raja Azura, Rozita Che Wan dan Ziela Jalil. Dengan tagline, "Apabila wanita berbicara". Anda nak tau tak mak saya cakap apa? "Eh, bukan wanita berbicara ni, sepatutnya, "Apabila jejanda berbicara, eh! satu tak janda lagi". Hamboih gitu, molot kan.. haha.. apa-apa pun semua ketawa dek lawak tersebut.

Cuma, apa yang paling seronok dalam episode tersebut adalah, kan dalam episod yang ada Fahrin Ahmad tu, sebelum tu ada segment "sakit untuk cantik", yang ada seorang wanita tu ada masalah dengan jerawat di muka yang teruk dan chef zam buat bypass usus tu kan. Kan salah seorang daripada mereka berempat bertanyakan soalan kepada wanita tu, kalau tak silap Kak Engku yang tanya kat wanita tu, "Berapa lebur untuk buat rawatan tu?", then, wanita tu jawab "Lapan ribu". then, Cik Ta cakap kat Kak Ziela dengan nada yang memang ikhlas penuh gossip tatkala duduk di pangkin tengah makan mangga cicah kicap dengan garam, ibarat macam ahli mesyuarat tingkap, "uisshh,, mahaaalll".. siap muka dengan mata. Kami dalam rumah, memang ketawa bagai nak rak, memang reaksi Cik Ta yang ikhlas sangat tu membuatkan kami ketawa tanpa perlu skrip yang banyak. Hahha, saya pun rasa macam, adoiyai Cik Ta ni.. ingat lagi masa Anugerah Skrin yang Cik Ta bergandingan dengan Ally Iskandar, memang gamat PWTC masa tu, dengan cara Cik Ta dan ketawa Cik Ta yang kelakar nak mampus. hahaha.. Cik Ta ni memang berbakat, memang tidak disangkal lagi. Hehe.. Cik Ta boleh menyanyi tak? Kalau dia menyanyi mesti suara dia sedap kan? hahahha.. 

Apa-apa pun, PrimaDona yang menggabungkan 4 personaliti wanita yang berlainan latar belakang dan mempunyai kerjaya yang agak berbeza telah memberikan satu kelainan dalam bidang pengacaraan di Malaysia. Mungkin kita masih kekok dengan cara pembawakan pengacaraan mereka tetapi semakin lama, mereka semakin pandai mengacara. Mengacara ni sebenarnya bukan satu benda yang senang. Okay, saya haritu, menjadi 'bidan terjun' di majlis perkahwinan sepupu saya, saya menjadi pengacara majlis. Dengan sedikit sahaja ilmu pengacaraan di dada, saya gagahkan jugak sebab memang da takde orang. Dengan 'Q' yang diberikan oleh Along, saya cuba dan alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Mungkin ia tidak seperfect Aznil dan tidak semantap Kak Dibah, tapi saya telah lakukan yang terbaik. Komen paling hebat sekali ada dari ayah saya, "Apa lah,,, banyak sangat aaa..." hahha, seyes, dek gemuruh yang terlampau, saya terus lupa that 'aa' moments. Mungkin banyak, saya sendiri tak sedar, tapi saya ambil itu sebagai langkah untuk memperbaiki diri. Mana tahu suatu hari masuk ON AIR kan? kelas kau mariah. hahaha..

Eh! terbanyak pulak berkata-kata malam ni, mungkin jari jemari suka menari di atas keyboard malam ni. kan? Dah la..

Assalamualaikum WBT

p/s: baru lepas basuh muka, tapi jerawats tak hilang jugak.

Ratio Design - Angah and Wani's Wedding.

Assalamualaikum WBT,

A very good afternoon to all my readers and my beloved followers who always been there for me, *gitu kan.. hehe..

Well, as I mentioned before, I did not update my blog for about three days right? Well, I have a very concrete reason for that. We*my family and I were going to my cousin's wedding but this time around, the ceremony is called "menyambut menantu". We are one big family, yes, we are. We were helping each other and trust me, we're very happy. Tired, yes, but happy. 

I have a few pictures to be shown here and I hope you'll like it. For you information, I am now one of the employees at Ratio-Design Sdn Bhd, Alhamdulillah, amin. This company is doing events and weddings planning. Excited? Yes, I am. I have unofficially, under training since 2 months ago and we did several weddings and events already. We did Mara, and several weddings in Seremban, Putrajaya and here in Bentong. Ratio-Design is owned by two young entrepreneurs, Zul Mazrie and Mas Angelina.  You may click on the names there. 

This company has good reputation and after done several events and weddings, they are blooming.
Here are several great pictures taken from the wedding. This was from Angah and Wani in Bentong.

Angah dan Wani.

The Pelamin.

Simple yet elegant.

Sabri and Mazni's family.

Sabri and Mazni's family.

How's that?

And I have put the link of Ratio Design, at my blog. You may click it there.

Enjoy.

Assalamualaikum WBT

p/s: One big happy family.

Sunday, November 25, 2012

Majlis Konvokesyan UniSZA 1 - 2 Dec 2012.

Assalamualaikum WBT,

Apa khabar? Saya baru saja dapat meng-onlinekan diri ini. Banyak hari jugak kan saya tak mengepos entry. Iya la, selalunya saya akan terbit satu atau pun dua entri sehari kan? So, beberapa hari ini, saya tak dapat masa nak post entry, tapi tak apa, saya akan cuba luahkan akan apa yang berlaku beberapa hari kebelakangan ini.

Petang tadi, selepas saya makan tengahari, saya dapat panggilan daripada salah seorang daripada kawan saya. Bertanyakan fasal hal dinner alumni yang mungkin hendak dilaksanakan pada malam selepas convocation. Possibilities? Saya sebenarnya tidak tahu, tapi apa yang saya tahu, setiap daripada pelajar yang hendak berkonvo akan pergi ke sana dengan keluarga masing-masing dan mungkin orang lain tidak, tapi saya akan bersama dengan ahli keluarga saya yang pergi dan bawa mereka melihat kawasan sekitar. Dan, saya tak sanggup nak biarkan mereka sit around and do nothing dan kalau nak ajak semua, kosnya besar. Saya pun takde duit sangat.

Apa-apa pun, saya  berasa sangat gembira dan bercampur sedikit teruja untuk majlis convocation yang tak lama lagi. Majlis Konvokesyen UNISZA akan dilangsungkan pada 1 - 2 December 2012 di Stadium Tertutup Gong Badak. God willing, segalanya akan berjalan dengan lancar. Semoga segalanya akan berjalan dengan lancar hendaknya. Amin.

Banyak perkara yang ingin ditulis oleh diri ini, namun, memikirkan ia akan dibaca ramai, saya akan simpan untuk diri sendiri dan biarkan ia hilang dengan sendirinya. 

Assalamualaikum WBT

p/s: serious, I am not in my best mood. But I am trying my very best to be as happy as I can. :)

Friday, November 23, 2012

Undang-undang Rambut di Kelantan menyusahkan?

Assalamualaikum WBT,

This was taken from The Star, Friday, 23 November 2012 NATION, 3rd Page.

Hair laws irk salon operators.
"Kelantan's gender segregation rules affect non-Muslim business".

Kota Bharu : Hair dressing salon operators are learning the hard way that gender segregation rules in Kelantan apply to non-Muslim as well.

E-Life Hair Salon Manager, Ong Lee Ting said that "I fin the by-laws confusing... they should not apply to a non-Muslim woman cutting the hair of a non-Muslim man". Ong said that she had settled 11 summonses for this law since she opened for business in KB Mall in 2010.

"As long as they (the salon owners) pay the compounds, they will be allowed to operate", said council secretary, Mohd Anis Hussein.

Another salon manager, Nice Hair Salon, Alice Ong Lee Ruong said, she understand if that applies for the worker cutting the hair of Muslim men but then, they were attending to non-Muslim men. She had to settled 10 summonses and she wonders for how long she would have to pay fines.

"They are not cheap, and we have to consider the high rental, salaries of our worker and other expenses," she said.

"The council, in zest to implement Islamic principles in its by-laws, has caused hardship to the non-Muslim business community," said by one of the salon owner, who declined to be named.

National PAS Supporters Congress chairman Hu Pang Chaw agreed that the by-laws should not apply to non-Muslim women cutting the hair of non-Muslim men. He urges the council to review the ruling.

by Syed Azhar, The Star.


I will do my best to translate this news from English to Bahasa Melayu.

Ketidakpuashatian pengusaha salon akan undang-undang.
Undang-undang pengasingan jantina memberi kesan kepada peniagaan bukan Muslim di Kelantan.

Kota Bharu : Pengusaha salon di Kelantan melalui pembelajaran yang sukar daripada undang-undang pengasingan jantina di Kelantan yang mana ia juga diaplikasikan kepada bukan Muslim.

Salah seorang pengurus salon, E-Life Hair Salon, Ong Lee Ting berkata, "Saya dapati undang-undang ini mengelirukan... ia sepatutnya tidak diaplikasikan kepada wanita bukan Muslim memotong rambut  lelaki bukan Muslim". Ong juga berkata dia terpaksa menjelaskan 11 saman sejak dia memulakan operasi salonnya di KB Mall pada tahun 2010.

Mohd Anis Hussien, setiausaha kounsel berkata, "Selagi mana mereka (pengusaha salon" membayar denda, selagi itulah mereka dibenarkan beroperasi".

Seorang lagi pengurus salon, Nice Hair Salon, Alice Ong Lee Ruong berkata, "Saya faham jikalau mereka dikenakan denda kerana membenarkan pekerja wanita kami memotong rambut pelanggan Muslim lelaki, tetapi pekerja kami memotong rambut pelanggan lelaki bukan Muslim". Dia juga terpaksa menjelaskan 10 saman yang dikenakan kepadanya dan dia tertanya-tanya sampai bila dia harus membayar saman.

"Penerapan nilai-nilai serta undang-undang Islam oleh kounsel telah memberikan kesan kepada perniagaan komuniti bukan Muslim di sini", kata salah seorang pengusaha salon yang tidak mahu namanya disebut.

Hu Pang Chaw President, Congress Penyokong PAS Kebangsaan bersetuju bahawa undang-undang ini tidak seharusnya diaplikasikan kepada pekerja wanita bukan Muslim memotong rambut pelanggan lelaki bukan Muslim. Beliau juga menggesa kounsel untuk  mengkaji semula undang-undang ini.

Well, that is the best translation that I can give. hehe.

Wow,, I mean, well, IDK.

Assalamualaikum WBT

p/s: I did my hair last night and it feels goood!

Babi mengganas di depan rumah saya!

Assalamualaikum WBT,

Alhamdulillah, when I woke up this morning, the weather is good, when I mean good, it was raining, heavily. Well, you know the feeling when we were sleeping then there was pouring rain outside. We pull our blanket back right? hehe.. me did the same too. 

Okay, when I woke up, and of course my parents woke up already then they said "Habis pokok ubi kayu adik, makan dek babi". I was like? whut? Pig? In front of the house? Here? In the garden? I felt a little bit do-not-know-what-to-do stage. Why? There are not enough food down there at the swamp? Why did you have come to our house and tore-down my beloved tapioca. *tapioca is ubi kayu in English. New words per day keep the dictionary away. How's that? hehe..

And when I looked at my sawi which is not far from that ubi kayu. What the heck? The pig was stomping on my sawi. They might have some dancing moves ON MY EFFING SAWI! What the heck again? huh! Maybe the have like Stomp the Garden movie thingy or or or... Step Up Revolution Piggy Style or whatever! Huh! I was like really really mad, and I said "babilah babi ni!!!".

So, now, I have to clear out the plants that ruined by that/those pig/s and I have to because I do not want to samak all the sawi but then, that incident gives me idea to actually put fences around my  sawi and all the plants in front of our house. 

And, as for that, I will be conducting a survey and my respondents are those pigs and I will be asking them what they really love to eat and why do they have to effing tore-down my tapioca! *hehe.. just kidding. But believe me, if that pig datang lagi to my house, I will be the one to shot them down! I hate pigs! I. HATE. PIGS!

So, there you go, now you know what I hate the most. 

Assalamualaikum WBT

p/s: pegang babi, haram, boleh samak. Pegang awek, haram jugakkan? Boleh samak tak?

Thursday, November 22, 2012

Adibah Noor Terlalu Istimewa.

Assalamualaikum WBT,

I looked on the internet, I typed, Adibah Noor and I am so disappointed because there were so little information about her and her career and because of that, I am going to write about her.

Okay, lets start with her name. Her full name is Adibah Noor binti Mohamed Omar and her stage name is Adibah Noor. She was born on 3rd September 1970 (source). As we all know, she is a singer, actress, emcee, voiceover, lyricist and ad talent. I do not really know when she started her career in entertainment world but I am pretty sure, she has been in this industry since her early age, right?





Year 2006 was here biggest her when she won the Anugerah Juara Lagu. Azlan Abu Hassan and her collaborated and created this wonderful song entitled "Terlalu Istimewa". This song won Best Ballads, Best Vocal and Best Song. She can sing any songs. Traditional, big ballads, pop rock, rock, she can belt it out, just like that! *I was trying to look for Kak Dibah vocal range, voice type, vocal profile but I found nada.

Adibah Noor or Kak Dibah has acted in several movies, such as Mukhsin, Sepet, Gubra, Talentime and several others. Her acting talents was spotted by late Yasmin Ahmad.

Adibah Noor is a good emcee too. Her latest project was with Aznil Haji Nawawi (Pak Nil) at Anugerah Industri Muzik 2012. They did a great great job on emcee-ing the awards ceremony. This was the information of her latest news. Click HERE.

Honestly, Adibah Noor is one of the very good singers in Malaysia. She has this wonderful gift given by God and she uses it really well. I really adore her very much. She is Terlalu Istimewa.

Assalamualaikum WBT

p/s: I wish I could sing like her.

Seorang Blogger Dikenakan 6 tahun penjara.

Assalamualaikum WBT,

Hanoi : A Vietnamese court sustained a rebellious blogger's six-year jail term, his lawyer said, the latest in a string of tough sentences for anti-government activists in the authoritarian nation.

Hanoi : Seorang blogger berwarganegara Vietnam yang menulis tentang anti kerajaan dikenakan 6 tahun penjara.

Selepas 2 jam prosiding, Mahkamah Dak Nong menolak permohonan perdengaran semula berkenaan pendakwaan menulis dan menyebarkan mengenai anti kerajaan dari Dang Dinh, 49, yang juga merupakan bekas guru dan juga bekas askar, didakwa menulis dan menerbitkan tulisan yang berasaskan anti kerajaan di dalam internet pada lewat tahun 2007 dan Dinh ditahan pada Oktober tahun lepas (2011). Dinh menulis tentang penentangan terhadap kepimpinan Parti Komunis di Vietnam dan cuba untuk membangunkan kerajaan yang berdemokrasi dan juga pluralisma. Dinh juga menyatakan protestnya terhadap projek kontroversi bauksit di Central Highlands, Vietnam. 

Mengikut Human Rights Watch, sekurang-kurangnya 10 orang aktivis keamanan telah dipenjarakan pada tahun ini dan sekurang-kurangnya tujuh orang blogger dan aktivis keamaan lagi menunggu untuk perbicaraan bagi kes yang sama. - Sumber AFP.

Well, do we have this in Malaysia? Yes, we do right?

Assalamualaikum WBT,

p/s: I will be more careful after this.

Postgraduate Educaiton by Lavonne Cheah on Star Special.

Assalamualaikum WBT,

Hi everyone, how do you do? I went to clean my sister's car just now and I went to a bookshop, bought two newspapers; Sinar Harian (local news mostly) and The Star. I read both and I very much interested in an article wrote by Lavonne Cheah and it is about Postgraduate Education, "Finding the right programme" Star Special.

I read it thoroughly and I find out that it is a very good article. Cheah wrote about the overview of Master's Degree education. Cheah wrote a few main points, 

"Is the postgradute study right for me?", 
"Where to study?", 
"Pros and cons of postgraduate study", 
"The importance of postgraduate study", 
"Choosing a course", 
"Making final decision" 
and lastly, 
"Finance". 

Obviously, to Cheah, finance is the last point for her. Hehe..

For those who want to take Master's Degree, I applaud your efforts, I am. You pursuing your life and you want to have better life right? Yes, no one wants life that average. Good decision then. :)

I really have nothing to be shared here because I am not qualified to write anything other than my level of understanding and knowledge. Master's Degree is not my forte. I was told by some that I need to improve more on my knowledge by read more, write more, and think critically. I was told too, that Master's Degree is not similar with Bachelor's Degree, it is harder and less fun. But then, I don't know, it not yet for me, yet. Yes, yet.

Assalamualaikum WBT

p/s: to my friends, who are taking MA, good luck and congratulations.

Ideas!!! mana kau???

Assalamualaikum WBT,

OMG, I have been looking for ideas like 5 hours now and I get nothing. Where are you ideas? where are you? Could you please come to me and we can do something like eat or have a drink? Right?

Ideas, ideas, ideas, ideas, ideas, you need to come to me like now, or else. Or, I will be dead like, dead. Please. Please, hukukhuk....

Assalamualaikum WBT

p/s: I am total blank. Like, totally. Blank!

Wednesday, November 21, 2012

SONGKET, BATIK dan KEROPOK LEKOR TERENGGANU.

Assalamualaikum WBT,

My juniors in Bachelor of English Society have something to share with you all my dear readers and followers.

They make a fan page on FB and they really need as much likes as they can to actually excel in their subject. The subject is Intergated Marketing Communication. This is all about letting people know about the products that working on and they too learn how to promote the products. And as for me, I just want to help them excel in their subject, that is all.

Would you please, like these pages. They have been working so hard for this fan page. All that you have to do is, click the link below and like the fan page. That is all, easy right? Please, would you?




And, you might want to know about these products right? You may ask them about the details, where to buy, what is the best price that you might get when buying all these goods, when to buy, and so many other questions that you have in your mind. You may ask them. Okay? but then, you have to like the fan page first, then you ask them. okay? thank you.

Well, it is easy task right?

Thank you and I am so thankful if you could like these fan pages. They worked so hard for this assignment.

Assalamualaikum WBT

p/s: I liked all three.



My name is Akmal and I am a left handed person.

Assalamualaikum WBT,

I get this a lot actually. Okay, before anything, I would love to introduce myself first, my name is Akmal *yup, that short. No Muhammad, no Ahmad, no Mohd, no Nur or something like that, and my dad's name is Razlan *yes, too, short. So, that is why, I use both words when ever I introduce myself to the people. So, my name is Akmal Razlan. I usually said that, so, somehow, people misunderstood about it, they thought that my full name is Akmal Razlan but it is not. Really, it is not. My name is just Akmal, just Akmal. 

My first encountered on this matter was during my second semester (Bachelor of English), the subject was Language and Society and it was taught by Madam Akmah *missed her. We were grouped into several groups and Izzah Mummy was in my group with some other people, I don't really remember the others, so back to the story. Madam Akmah was passing handouts to be given to students, so she handed to me, so, I handed to my other friends in the group. I handed to her, and she said "Thank you Razlan". I'm like? whaatt? hahahaha. The minute I heard that, I laughed. I was laughing like really hard. And I told her. "Izzah, that is my dad's name, my name is Akmal". hahha.. and she was like.. "OMG, so sorry, I did not meant too, sorry Akmal". That is my first event.

For my second event, there was a follower that commented on my blog and she addressed me as Azlan. I bet that was the nickname for Razlan, I believe. But then, tet!!! wrong again. Razlan or Azlan is not my name. My name is Akmal so, you can call me Akmal. That double 'll' as like AKMALL was just to make it sounds good. hehe.. fancy-ing the name with minimalism. I won't go craze.

But, sometimes, that mistakes make us know other people well and more right? And one more fact about me, I am a left handed. But then, I am not like other people, I use my left hand whenever I want to write but then, all those heavy works, I am using my right hand. Special case huh? Well, that is me. Special and unique, indeed. 

To be honest, before I wrote this entry, I have no idea what to be written so, I was having this thought on how to get inspiration to make entries. But then, when a comment showed up, I have the thing to be written and I wrote. 

That is all,

Assalamualaikum WBT

p/s: I am going to eat mangosteen.

THR GEGAR Called me????

Assalamualaikum WBT,

Today was the biggest day of my life, I was emailed by a national radio producers, Fatin from THR Gegar 'Permata Pantai Timur" and I was interviewed by the DJ Nasa and DJ Suzana. Fatin called my twice and the first call was to see whether my voice is okay or not, and we did a little script and done. On 8.10 am, she called me again and that time, they recorded my voice on THR with DJ Nasa and DJ Suzana, I was like, OMG! Excited like very damn excited. I told my friends and I posted on FB and gosh, they are very supportive. Love you my friends. 

I too BBM-ed Belle for this amazing opportunity and he too excited for me. Haha... To be honest, that was my first time ever! ever! like ever on Radio. Like, ever! When Fatin called me, she said "Tak percaya eh?".. I was like! OMG! LIKE! OMG!... National radio call me, *well, i will not talk about the reason la kan.. hehe.. but to be on air with DJs was the best thing ever happened to me, yet. Hehe..
If I had a chance to be on tele, hey, why not right? hehe...

To be honest, at first, I had this insecurity over my voice. I have been known to others with small voice, they say but then why I listened back to my own voice, it was okay. I mean, it is okay. I now do not have any insecurity over my voice. I love my voice now. Hehe.. In fact, I have something for you to be listened to, this is my voice. The Voice. hehe..

video

You may click up there, the song is Tuailah Padi Antara Masak, you might want to hear my voice, since here, in blog, we could just see the writing and we have no chance to hear voices, except for those who make Vlog, they have things to talk about and they have the confidence to look good on videos. hehe.. I might but not yet. hehe..

Anyway, for those who missed my voice. click the video there, its a good song and I do not know about my voice, you my comment on my voice, I would make improvement, if I can. hehe..

Assalamualaikum WBT

p/s: I am going to kenduri, in front of my house, they buat nasi manis.



Tuesday, November 20, 2012

Mari Kita Support Niat Baik Afdlin Shauki Ini!

Assalamualaikum WBT,

As we all know,  Israel is bombarding Gaza and it is a very bad act ever. Israel is conducting Ethnic cleansing and they are killing people of Palestine without any mercy. They deserved punishing. 


Whatever it is, we have to try out best to help Palestine and also pray to Allah for Palestinians safety. And I surfed on my FB and I saw this from well-known Malaysian director and comedian, Mr Afdlin Shauki and he does many other things. He does.

This is he and his team's pure intention toward Palestine.
Hi semua tolong kongsikan niat saya, setelah berbincang untuk beberapa hari, saya dan sahabat-sahabat di visionworks telah pun mengambil keputusan, yang jika pihak kami mendapat apa-apa keuntungan dari filem PONTIANAK VS ORANG MINYAK, kami akan menderma sebahagian dari keuntungan kutipan filem itu, selepas menolak keperluan kos kami, ke Palestine untuk membantu sedikit sebanyak ke sana. Saya menyarankan, kepada pembikin-pembikin filem yang lain supaya turut membantu jika kemampuan.
Kita mesti melakukan sesuatu, sedikit atau banyak, kita mesti membantu mereka. Sekurang-kurangnya bila anda menyokong filem kami, anda tahu yang sambil anda mendapat hiburan anda juga akan menyumbang ke Palestine.
KALAU MC D BOLEH BUAT UTK ISRAEL, AYUH KORPORAT-KORPORAT MALAYSIA, KITA SALURKAN DANA KITA KE PALESTIN!
 Filem pontianak vs orang minyak akan berada di pawagam 22 november 2012. Sokonglah filem kami jika sudi dan insyaa Allah, saya janji, jika kami ada keuntungan, kami akan menyalurkan sebahagian dari keuntungan kami ke Palestin.
 POWER TO THE PEOPLE.

 Let us support this kind act from Mr Afdlin Shauki. Support until they managed to get the profit of that film (Pontianak vs Orang Minyak).

This is a very good act, at least, we help them but we need to keep on praying to the Palestinians.

Assalamualaikum WBT

p/s: I support this kind act Mr Afdlin Shauki.

Yuyu Zulaikha Free Hair???

Assalamualaikum WBT,

*I would love to use Malay language for this entry. TQ.

Haa... kenyang saya dah! makan tadi, huahuahua.. tadi takde air paip, then, mak saya suruh pergi beli lauk je, nasi dah masak, tinggal lauk. So, dengan segala rendah dirinya, saya telah pergi ke pekan untuk beli lauk-pauk yang ada dijual secara berleluasa di sana. *ayat saya ni macam pelik je kan? Macam jual beli tu perkara dosa je...haha..

Apa-apa pun, tadi saya buka Nuffnang, alhamdulillah, masih ada BE itu.. hehe.. dua lak tu, bagi lah banyak2 ye nanti? hehe..thanks Nuffnang. Namun, bukan itu yang saya hendak bagitahu, korang semua, cuba tengok ini dulu.


korang semua boleh la click gambar tu bagi gemuk eh. hehe..

Tengoklah carian orang dalam dunia ni, YUYU ZULAIKHA FREE HAIR lah... BONTOT PEREMPUAN laa... BEG BONIA MURAH laa.. semua ada. Saya pun pelik juga, orang nak cari benda-benda macamni kenapa? Macam laa takde benda lain nak cari kan? haha..


Tapi apa-apa pun, Yuyu Zulaikha memang tak free hair, dia pakai tudung dan tutup aurat dengan baik. Biar pun berfashion bagai, namun, aurat tetap dia jaga. Sekian, terima kasih. *hujah penutup tu. hahhaa...

Assalamualaikum WBT

p/s: banyak lagi carian pelik, pening, kadang-kadang saya.

These are the plants.

Assalamualaikum WBT,

Good afternoon all, having lunch eh? Well, my village today has a water crisis, and I do not know when would be the time to stop. It just started today btw. hehe..

Okay, I received an email from THR Gegar and the producer wants my number because I am a big fan of Dato Siti Nurhaliza. Am I not the happiest person in the world? haha.. THR Gegar wants to call me. Yes! I am happy and I am the biggest fan of Dato Siti Nurhaliza. I love her voice.

After got back from work with my mum, I wondering around the house and I saw this amazing plant and this plant has its flower! I am shocked and because usually, it takes 7-8 years for this plant to flower but hey, it is all Allah's willing, I am glad and I am happy. Want to see the flower and some other plants around my house? We planted it with love and fertilizers. hahaha...

I planted this Orked Harimau like last three weeks, and thanks Allah, its flowering. Hehe.. I love it.

 This is Bunga Ekor Kucing. It accidentally planted. hahha..

This is Bunga kacang botol, wait until it become kadang botol

I dont know this.
This is bunga keembung. haha

There you go.

Assalamualaikum WBT

p/s: got to go!!!

Monday, November 19, 2012

American Music Awards 2012 Winners.

Hello!!!

American Music Awards 2012 was a great event for some artists. The 40th American Music Awards 2012 was held on 18th November 2012 at Nokia Theater, Los Angeles. Yes, I was not there, believe me, I have had the chance to go there, I would. Haha.. Really. ABC was the broadcaster for this event. On October 9th, 2012, the nominees were announced by Christina Aguilera. 

Well, Christina Aguilera has made the year 2012, her year. She released her Lotus album and she is on The Voice U.S. But then, she struggles with her weight. Yes, wanna see her uncontrolled curvy? Behold, *I would not be responsible for the nightmares that you might have tonight. Sorry.

Hey! She is gonna eat that mic, right?

"lala~~oohhh world!! see my curve!!!aaaaahhhh~~~"
'Amazing' huh? But then, even though she had this body, her lung is still great! She belts those notes too. Even Mariah Carey had hard time back then right? Not to forget Jessica Simpson and also Oprah Winfrey and Akmal Razlan too. Hehe.. that is me! haha..

Well, here is the full winner name list for all the categories at AMA 2012.

Artist of the Year : Justin Bieber
Old Navy New Artist of the Year : Carly Rae Jepsen
Favourite Pop/Rock Male Artist : Justin Bieber
Favourite Pop/Rock Female Artist : Katy Perry
Favourite Pop/Rock Band/Duo/Group : Maroon 5
Favourite Pop/Rock Album : Believe - Justin Beiber
Favourite Country Male Artist : Luke Bryan
Favourite Country Female Artist : Taylor Swift
Favourite Country Band/Duo/Group : Lady Antebellum 
Favourite Country Album : Blown Away - Carrie Underwood 
Favourite Rap/Hip-Hop Artist : Nicki Minaj 
Favourite Rap/Hip-Hop Album : Pink Friday/Roman Reloaded -Nicki Minaj
Favourite Soul/R&B Male Artist : Usher
Favourite Soul/R&B Female Artist : Beyonce
Favourite Soul/R&B Album : Talk That Talk - Rihanna
Favourite Alternative Artist : Linkin Park
Favourite Adult Contemporary : Adele
Favourite Latin Artist : Shakira
Favourite Contemporary Inspirational Artist : tobyMac
Favourite Electronic Dance Music : David Guetta

There you go. The full winner of the night AMA 2012.

Despite the rumours that Justin Bieber has cancer and also he is not going to a long term, but with these three wins, surely, he gonna stay for quite a long time and he keeps fighting with his music.

Justin Bieber won three awards, Nicki Minaj won 2 and Taylor Swift swiftly grab her 11th AMA. How cool is that aite?

But then, when there is music, there also be fashion. These two cannot be separated. Well, there were many fashionistas and bold choices in AMA 2012 but then, I'll pick the best and worst dressed for the evening. These are my choices okay.

Taylor Swift, Best Dressed AMA 2012

Christina Aguilera, Worst Dressed AMA 2012.
*sorry.
Well, you may click to see Swift's picture and I believe you don't have to click Christina's picture there right? She is big. *got the joke there? hahha... I laughed.

American Music Award if actually formed to give appreciation to all the artists and this award system is based on the fans, album selling and also voting system. So, it is 100% by the fans. They voted and their favourite won. 

That is all from me.

Tooddles.

p/s: I am still Christina Aguilera's fan.

My Heart Goes With The Palestinians.

Assalamualaikum WBT,

first of all, Curse Israel! Curse Israel! Curse Israel! *these curses show how my heart goes with the Palestinians.

I read UK Daily Online today and I found these stupid things. Here they are :

* US President Obama insists Israel HAS RIGHT TO DEFEND itself from MISSILES.
* Israel leadership prepared to :significantly expand' military operation.

I honestly think these are bullshit! Bullshit! and Bullshit! Bullshit ever! I have never in my whole life, the side who is attacking other people and say that they are the one who been attacked! What is this? Are mad? Mental problem? 

As far as I am concerned, Israel was the one who throwing the stone to the Palestine and now, they said, they are the one who have to defend themselves from the missiles (rock?) And they also said that the Palestine launched missiles towards them? WT heck Israel? W T Heck? 

This fact from the UK Daily,

In 2010, the U.S. provided $ 200 million to expand development. Additional funding is currently being considered, with 70 million already allocated for the 2012 fiscal year.

Obviously, the USA would always be there to help Israel in 'defending" them fucking selves! Curse you too USA! Curse you. *and again not all the people but the system and also those who are supporting this bullshit acts.

Where is humanity value that you always preached? What is your hold actually? No religion in this world support violence. But then, you always preached about humanity. value, good values,  be nice, don't discriminate but then when it comes to Israel invading Palestine, you said its good, they are defending themselves. What are you? Deaf? Blind? Mute? Incapable of differentiate things? Good and bad? What are you? Really? Invading is defending now? 

These children were running from the Israel.
The Israel also attacked the media people. I heard before, when media people were attacked, the side who attacked them, can be sued. What happened for that law? Or when it comes to Israel, the law AUTOMATICALLY irrelevant? Is this what they called law?

This is what they wrote :

The Foreign  Press Association said, on building (that was attacked) houses or has been using by the following FPA members : British News Organisations Sky News and Sky News Arabia, MBC TV, Al-Arabiya, ORF, and other European broadcasters.
 Lieut. Colonel Avital Leibovich, Israeli Defence Forces said that, they have hundreds of targets on Gaza, including rocket launchers ready to fire rockets on Israel. 

Think of this,

When they say, Gaza attacked them but then there were not casualties happened to their people but then when ISRAEL strikes back, they killed children, old folks, and they destroyed things. They killed people, and they called it 'defending'? Defending my ass!!! That is not defending you idiots! That is attacking! Bullshit!

The Israelis said that they have very advanced weapons and they could launch missiles from at least 70 kilometers but then, they have so little thought on reading the history. Don't they realised that they are the invaders? They invaded Palestine and they proclaimed that Holy Land is theirs? WTH? Are you insane? and Insane enough to not to think about the real history? Read Al-Quran, get the meaning, and you'll know who are the real invaders.

Advanced missiles, advanced weapons vs rocks? Pebbles?
 Make your own judgment.

Assalamualaikum WBT

p/s: My heart and prays go with the innocent Palestinians.