Wednesday, February 16, 2022

YOUTUBE CHANNEL SAYA! PLEASE SUBSCRIBE YA!!!

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Sihat ke? 


Pertamanya saya nak ucapkan terima kasih kepada semua pembaca yang masih setia melawat blog saya biarpun saya telah bermula semula. 


Keduanya, saya ada buat video di YouTube dan mungkin para pembaca berminat untuk menonton video saya, anda boleh click pada AKMALL RAZLAN ini. Anda boleh click pada nama saya tu ya, thank you.


Ketiganya, saya masih lagi   untuk mencari perkara yang ingin saya tulis semula sebab sekarang ni kan, nak menulis bukan satu perkara yang mudah. Kadang-kadang ada idea tapi terlupa nak tulis then hilang terus. Tapi tu lah, kadang-kadang ia bergantung pada mood juga kan. Rasa nak menulis tu sentiasa ada, tapi tu lah. HAHA...


Keempatnya, tak lama kita nak menyambut bulan Ramadhan, mungkin itu boleh saya jadikan niche untuk menulis kembali secara konsisten? Who knows kan?


Anyway, terima kasih sekali lagi kepada semua pembaca, I will be back! HAHA

No comments:

Post a Comment

YOUTUBE CHANNEL SAYA! PLEASE SUBSCRIBE YA!!!

Assalamualaikum wbt, Apa khabar semua? Sihat ke?  Pertamanya saya nak ucapkan terima kasih kepada semua pembaca yang masih setia melawat blo...